Rămâi conectat

Sport

FOTO: Andrei Gafița (CSM Unirea Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia), iarăși vicecampion național la marș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrei Gafița (CSM Unirea Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia), iarăși vicecampion național la marș, de data aceasta în proba de 20.000 metri

Atletul Andrei Gafița (CSM Unirea Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia) a devenit din nou vicecampion național. Sportivul pregătit de antrenorul Gabriel Avram a cucerit medalia de argint în cadrul Campionatului Național de marș 20.000 de metri pentru Seniori, Under 23 și Under 20, disputat la Cluj-Napoca, pe pistă, la „Cluj Arena”. Gafița s-a clasat pe locul secund al probei, cu rezultatul 1:32.37. Este a doua medalie consecutivă de argint adjudecată de suceveanul în vârstă de 27 de ani, după cea realizată la București, în urmă cu o lună, în proba de 10 kilometri (timpul 44:20), o premieră în ceea ce-l privește.

Din păcate, după foarte multe decenii, Alba Iulia, un pol important al marșului autohton, nu are reprezentante în competiția feminin, asta după ce Ana Rodean și Mihaela Popa (Acatrinei) au renunțat la activitatea competițională.

Este important faptul că prin această medalie Andrei Gafița își reconfirmă locul secund obținut în luna mai la precedentele campionate naționale”, a spus Gabriel Avram, antrenor la CS Unirea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea