Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO | Alexandra Cristea, sportivă CS Unirea Alba Iulia, medalie de bronz la Campionatul Național de 5 km alergare

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Alexandra Cristea, sportivă CS Unirea Alba Iulia, medalie de bronz la Campionatul Național de 5 km alergare

Sportiva CS Unirea Alba Iulia, Alexandra Cristea, care de curând a împlinit vârsta de 17 ani, a obținut medalia de bronz, la Campionatul Național de 5 km alergare pe șosea, la categoria de vârstă U20.

Citește și: FOTO: Karina Drăgan (ACS Legiunea I Blăjeană), campioană națională la lupte libere!

Competiția s-a desfășurat la Oradea, în zona centrală a orașului, în Piața Unirii, fiind destinată Seniorilor, și atleților sub 23, respectiv sub 20 de ani.

Alexandra Cristea, sportivă pregătită de antrenorul Gabriel Avram, s-a clasat pe locul III cu timpul 18:18, un rezultat foarte bun pentru vârsta sa, acesta fiind al doilea cel mai bun timp obținut de sportivă la o competiție oficială (recordul personal fiind 18.07 la această probă). În acest an, sportiva a mai obținut 3 medalii, toate de argint, în probe de 3.000 și 5.000 de metri la Under 20, respectiv în proba de 5.000 de metri la Under 18 (desfășurate pe stadion).

Următoarea competiție pentru secția de atletism a CS Unirea Alba Iulia va fi în 26 octombrie – Campionatul Național de Cros, ce se va desfășura la Băile Felix și unde așteptările sunt cel puțin la fel de mari pentru Alexandra Cristea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Paul Pașca, arbitrul din Vadu Moților, debut la centru la 17 ani! Deplasare pe jos, 90 de minute, pentru a-și urma pasiunea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Arbitrul Paul Pașca, din Vadu Moților, a debutat la 17 ani, la centru, la jocul de juniori Under 15, dintre ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei și Sportul Câmpeni. Elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic din Câmpeni, tânărul „cavaler al fluierului” a început arbitrajul în urmă cu 16 ani, în septembrie 2023, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea