Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO | Albaiulianul Darius Măcinic, ispită la Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul are propria afacere și scrie poezii în timpul liber

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianul Darius Măcinic, ispită la Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul are propria afacere și scrie poezii în timpul liber

Albaiulianul Darius Măcinic este ispită a Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul are propria afacere și scrie poezii în timpul liber.

Darius Macinic și-a dorit să fie ispită pentru că îl atrage ideea show-ului Insula Iubirii și psihologia care se află în spatele evenimentelor de pe Insula Tentației.

Citește și: DJ Snake, Tinie Tempah și Dimitri Vegas se alătură lineup-ului Neversea

Cine este Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8

Darius Macinic are 43 de ani și a studiat la Facultatea de educație fizică și sport. În prezent, ispita de la Insula Iubirii este antrenor de judo și are propria afacere.

Darius are o pensiune și creează scene istorice cu gladiatori pentru evenimentele din cetatea Alba Iulia. În trecut a activat și în alte domenii.

În urmă cu ceva ani, a locuit în Spania și a lucrat ca animator în cluburi. De asemenea, a apărut în mai multe videoclipuri pentru artiști din România.

Ispita susține că are o personalitate completă, o latură mai dură și mai competitivă care l-a împins spre sport, dar și o latura mai sensibilă.

Darius Macinic scrie poezii și chiar a lansat un volum. Se gândește să continue, mai ales că viața sa îl inspiră foarte mult. Tânărul susține că poemele sunt inspirate din trăirile sale.

Multe dintre ele sunt dureroase, ca cel în care și-a pierdut tatăl. În 2023, Darius posta pe contul lui de Instagram următoarele versuri în memoria părintelui său:

”M-am luptat cu cerul
Norii să-i risipesc
Să fie senin la noapte
Ochii să poți ca să mi-i vezi
Pătați cu albastru dar verzi ca odinioară
Sunt tulburați acum … știi?
Lacrimile pe bărbie-mi coboară
C-ai să-mi lipsești de ziua ta
Memoria ta n-a încetat să doară
Îmi face prezentă absența ta
În fiecare moment din zi sau seară
Dar azi e diferit
Te-aș fi strâns în brațe
Te-aș fi cicălit:
“Tinere bătrân a mai trecut o vară!”
De acum nu mai ești prezent
Dar imaginea ta niciodată n-o să dispară
Amintiri nemuritoare
Vise cu culori de lună plină
În inima mea până o să moară.”

Ispita de la Insula Iubirii sezonul 8 are și un cont de Instagram pe care își publică poeziile, @Eu_ego.

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

”Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 21-27 IUNIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 21-27 IUNIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall A Quiet Place: Day One / Fără zgomot: Ziua 1 Avanpremiera Regia: Michael Sarnoski Cu: Joseph Quinn, Djimon Hounsou, Lupita Nyong’o, Alex Wolff Gen Film: Dramă, Horror, SF, Thriller Durată: 100 min Rating: N […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea