Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Alba Iulia, Trofeul de Excelenţă în Transport Public, în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia a primit Trofeul de Excelenţă în Transport Public, în cadrul Galei AMR (Asociației Municipiilor din România), care a avut loc luni, la Ateneul Român. Premiul a fost înmânat primarului Mircea Hava. Evenimentul este patronat de Klaus Iohannis , Presedintele României.

Organizarea acestei gale a excelenței reprezintă recunoașterea rezultatelor deosebite obținute în administrația locală.

“Cred că este esențial ca acele modele de bune practici să nu rămână izolate, ci să fie cunoscute, apreciate și încurajate, întrucât promovarea lor conduce, în mod sigur, la multiplicarea rețetelor de succes și în alte locuri.

Succesul în administrație se măsoară în impactul pe care îl au în viața oamenilor deciziile pe care le luați. De aceea, mă bucur să văd că există municipii care au făcut performanță în domenii cheie, precum educație, sănătate, digitalizare, antreprenoriat, transparență sau turism, nu turism electoral.

Observ că tot mai multe municipii devin fie ”smart city”, fie ”green city” și sunt convins că promovarea acestor concepte și investiția în dezvoltarea lor reprezintă calea de urmat pentru viitorul comunităților noastre.

Doar lucrând împreună se pot construi oportunități de dezvoltare pentru oamenii din comunitățile în care, cu onoare, activați.

Este timpul potrivit să ne asumăm proiecte pe care să le putem finaliza și care să aducă schimbări reale. Și tocmai pentru că este nevoie de un alt mod de a administra pe termen lung comunitățile noastre, am demarat anul trecut ”Proiectul de țară”, un plan care să ne ghideze și să ne facă mai responsabili, dar și mai eficienți”, a mai spus Iohannis.

[nggallery id=4814]

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus. Citește și: FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea