Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: „Alba Iulia – Detalii urbane”, expoziţie de artă plastică sub semnătura lui Andrei Stanciu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, la Galeria Municipală de Artă din Alba Iulia a avut loc vernisajul primei expoziţii de artă plastică din acest an. „Alba Iulia – Detalii urbane” cuprinde o serie  lucrări semnate de talentatul artist albaiulian Andrei Stanciu (29 de ani).

[nggallery id=2871]

Deși este prima expoziție personală a lui Andrei, lucrările sale s-au bucurat de foarte multă apreciere din partea celor prezenți la vernisaj, specialiști în artă și simpli privitori deopotrivă.

Pentru o parte dintre lucrări, artistul folosește  tehnica” hyperrealism painting”, care crează privitorului impresia unei fotografii și nu a unei picturi.

Evenimentul a fost prezentat de unul dintre foștii profesori ai artistului, din perioada în care a urmat cursurile Liceului de Artă Plastică din Alba Iulia și de Doina Hendre Biro, profesor şi critic de artă.

„Vedeți  un artist desăvârşit care îşi duce orasul pe picioare: îl are în suflet, în creier şi în mână, dar mai ales în inimă. În urma cu 15 ani a realizat o serie de autoportrete și acum vine să ne măsoare pulsul, să ne spună unde şi cum trăim, cine am fost şi cine am ajuns. Este o expoziţie de pictură şi nu una de fotografie sau colaj, o expoziţie care merită un catalog. Ar fi o excelentă carte de vizită a Celeilalte Capitale!”, a spus Doina Biro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate

Bera Larisa

Publicat

în

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate Luni, 1 iulie 2024, SC APA CTTA SA Alba a anunțat programul de raționalizare al apei potabile, din cauza caniculei și implicit al consumului mare de apă. Zonele afectate sunt Unirea, Noșlac, Câlnic, Gârbova, Cricău, Tibru și Craiva. Citește și:  SC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea