Rămâi conectat

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Dalia Sport Daia Română 3-5 (0-2), în etapa a 7-a a Ligii a IV-a | Meci încins și nervi pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia - Dalia Sport Daia Romana 105AFC Unirea 1924 Alba Iulia a pierdut acasă cu Dalia Sport Daia Română, scor 3-5 (0-2), pe „Cetate”, în cadrul etapei a 7-a a Ligii a IV-a, antrenorul Ştefan Fogoroşi fiind în postura de oponent al echipei la care a activat în Liga 1.

În celelalte partide:

Rapid Teiuș – Cuprirom Abrud 2-1 (1-1): R. Muntean (23), C. Stan (80, autogol)/ Miheț (35). Debut cu dreptul pentru Radu Andone.

Gaz Metan Valea Lungă – Șurianu Sebeș 1-4 (0-2): Ad. Bulugea (78)/ Val. Drăgan (5, 48), Ad. Lăcătuș (12), Diaconu (52).

Golgheterul Val. Drăgan a ajuns la cota „8”, iar Șurianu a urcat pe locul secund.

Viitorul Spicul Daia Română – CIL Blaj 4-1 (1-1): G. Scheau (27), A. Cibu (52), V. Bişboacă (73), F. Schiau (90+1)/ Sorcoiu (18, penalty).

Cel mai clar succes stagional al nou-promovatei

ASC Pianu – Energia Săsciori 3-0 (2-0): Stelea (21), Sîrbu (42), Grecu (89).

Prima victorie internă a pienarilor, al treilea eşec la rând al Energiei.

*Dăscălescu: „Am pierdut 8 puncte din pricina arbitrilor!”

La scorul de 3-2, acela este penalty??? Noi suntem Unirea, nu cerem să fim ajutați, dar trebuie să fim respectați! Anul acesta clasamentul este decis de arbitraje. Am pierdut 8 puncte din cauza erorilor de arbitraj. Adversarii n-au ajuns la poartă în prima Unirea Alba Iulia - Dalia Sport Daia Romana 30repriză, când au înscris de două ori după gafele noastre. Băieții merită felicitări pentru revenirea de senzație, dar am pierdut din pricina arbitrajului„, a comentat extrem de nervos Mihai Dăscălescu.

*Fogoroși: „Când marchezi 5 goluri, e imposibil să nu câștigi”

Trecut de la extaz la agonie și apoi iar la fericire, Ștefan Fogoroși nu și-a ascuns satisfacția după victoria de pe arena albaiuliană. „Când marchezi de 5 ori în deplasare, e imposibil să nu câștigi. Unirea este o echipă foarte bună, ne-a pus probleme, dar îi lipsește experiența. Unirea Alba Iulia - Dalia Sport Daia Romana 56Este bine că am învins, dar la începutul actului secund, am avut un moment de relaxare, care putea să ne coste”, a menționat Ștefan Fogoroși.

*Revenire de senzație

Conduși cu 2-0 la pauză, uniriștii au remontat și au ajuns în avantaj grație golurilor marcate de Dup (46), Schiau (56), S. Iacșa (69)

*Penalty contestat

Sergiu Popa a acordat un penaly îndelung contestat de gazde, ce a fost transformat de Cocoară. Deaconu, într-un final încins,, în minutul 89 a dat lovitura, aducând victoria Daliei, după un meci spectaculos și pigmentat cu răsturnări de situații și mulți nervi. Iar ex-uniristul Contor a marcat golul 5, cu un șut de senzație în minutul 90+4.

Anterior fazei de penalty, Gheorghe Stoia, președintele Daliei a fost trimis în tribune pentru proteste, la o altă fază la care au solicitat penalty.

*Brânză a lovit decisiv

Dăienii, bine așezați în teren de meticulosul Ștefan Fogoroși au dominat prima repriză, când au punctat în două rânduri, prin Brânză (27) – după o ezitare a portarului Căt. Ștef și două minute mai târziu când Ad. Matei a intervenit neinspirat și și-a introdus balonul în propria poartă. La fel ca anul trecut, cu FC Micești, în Cupa României, cu FC Micești, Ștefan Fogoroși dă lovitura pe „Cetate”, împotriva fostei sale echipe.

[nggallery id=1076]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii de la LPS Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, la Campionatele Naționale pentru copii 10 și 11 ai În ultimele două săptămâni înotătorii de la LPS Alba, la categoriile copii 10 si 11 ani, calificati la etapele finale ale Campionatelor Naționale, au luat startul în competițiile dedicate categoriei lor de vârstă. În bazinul din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea