Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Acțiune de ecologizare la Cugir, organizată de Asociația ,,Lupii Sigidavei”: Jos pălăria pentru toți cei care ne-au fost alături! Suntem mândri că avem astfel de prieteni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ca în fiecare început de primăvară, Asociația ,,Lupii Sigidavei” din Cugir a derulat o nouă acțiune de ecologizare a unor zone de interes turistic situate în apropierea orașului de la poalele Drăganei.

Anul acesta acțiunea motocilciștilor din Cugir a fost susținută și de prietenii lor din Hunedoara de la clubul „Corvin Riders” sau camarazi din Deva, alături de locuitorii din Cugir, obișnuiți cu evenimentul devenit deja tradiție.

„JOS PĂLĂRIA!!! Sunt două cuvinte cu care noi, Asociația Moto „Lupii Sigidavei” Cugir, putem descrie acțiunea de ecologizare de ieri 24.03.2019. Jos pălăria pentru toți cei care ne-au fost alături, localnici ai orașului, prieteni ai Lupilor, dornici de schimbare, dornici de a ajuta mica noastră comunitate!

Jos pălăria pentru Primăria Orașului Cugir care ne-a sprijinit și de această dată! Jos pălăria prietenilor noștri dragi din clubul „Corvin Riders”din Hundedoara care s-au urcat pe motoare și fără nici o ezitare ne-au oferit ajutorul necondiționat! Jos pălăria pentru tine Marc Cosmin care ni te-ai alăturat în această acțiune chiar dacă locuiești în Deva. JOS PĂLĂRIA!!!

Ne înclinăm în fața tuturor și vă spunem: MULȚUMIM!!! SUNTEM MÂNDRI CĂ AVEM ASTFEL DE PRIETENI!!! Sunteți extraordinari!!!

Pentru cei cărora nu le pasă, tragem un semnal de alarmă: „NATURA ESTE A NOASTRĂ, HAIDEȚI SĂ AVEM GRIJĂ DE EA”, au scris biker-ii pe pagina de facebook a asociației.

Ca în fiecare an, „Lupii Sigidavei” au încercat să aducă o rază de soare în jurul nostru. De această dată pe Râul Mare, Valea Grușerii și Poiana cu Goruni. Motocicliștii speră ca pe viitor cei care i-au văzut adunând gunoaie în timp ce ei se distrau, să se gândească de două ori înainte să arunce doza de bere în iarbă.

[nggallery id=6910]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O țeavă de gaz avariată pe strada Energiei din municipiu. Intervin pompierii cu două autospeciale

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O țeavă de gaz avariată pe strada Energiei din municipiu. Intervin pompierii cu două autospeciale Un accident rutier a avut loc luni, 12 august, în jurul orei 09.10, în Alba Iulia. O mașină a avariat o țeavă de gaz pe strada energiei. Detasamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea