Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Acţiune cu efective suplimentare în Alba Iulia, în cartierul „Lumea Nouă”: Amezi de peste 30.000 de lei și 5 persoane REȚINUTE pentru furt și tulburarea ordinii și liniștii publice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acţiune cu efective suplimentare în Alba Iulia: Amezi de peste 30.000 de lei și 5 persoane REȚINUTE pentru furt și tulburarea ordinii și liniștii publice

Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfășurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi  contravențiilor și identificarea autorilor de infracțiuni.

 Au fost legitimate 368 de persoane, constatate, în flagrant, 3 infracțiuni și au fost reținute 5 persoane, pentru fapte de furt și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 Ieri, 16 octombrie 2019, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Alba Iulia, cu precădere în zona industrială, respectiv în cartierul „Lumea Nouă”.

La acţiune au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, criminalistic şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi de poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia.

În total, la acţiune au luat parte 85 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali care au fost sprijiniţi, în unele dintre activităţile de control, de către lucrători ai Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba şi de lucrători ai Apa CTTA Alba Iulia.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 368 de persoane, urmărindu-se aspectele legate de legalitatea racordării acestora la reţelele de utilităţi publice dar şi verificarea modului în care sunt respectate prevederile OG 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind controlate, în filtre rutiere, 150 de autovehicule.

Au fost constatate, în flagrant delict, 3 infracţiuni, două de furt de apă de la reţeaua publică și una la regimul rutier, iar poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au identificat și reținut 5 persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire.

Totodată, au fost constatate 132 abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare de 37.015 lei, din care 109 pentru încălcări ale normelor legale privind circulația pe drumurile publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea