Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fotbalistul din Alba, Andrei Rațiu, poate cel mai bun tricolor în meciul cu Slovacia, deși nu a marcat: „De acum o să tragem şi mai tare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fotbalistul din Alba, Andrei Rațiu, poate cel mai bun tricolor în meciul cu Slovacia, deși nu a marcat: „De acum o să tragem şi mai tare”

Fotbalistul originar din Alba, Andrei Raţiu, a declarat miercuri seara, după ce România a încheiat Grupa E de la EURO 2024 pe primul loc, că de acum înainte el şi colegii săi vor trage şi mai tare, iar această calificare o să fie doar începutul.

„Suntem împreună cu suporterii, calificarea aceasta este şi a lor. Le transmitem că de acum o să tragem şi mai tare pentru ca această calificare să fie doar începutul. Acum e bucurie şi orice adversar ar veni acum e bun pentru că am reuşit să trecem de grupe”, a spus Raţiu.

Citește și: FOTO: România, calificare de senzație în optimile de finală ale EURO 2024!!! „Generația de suflet” a scris istorie!

„Am tras de noi şi am obţinut egalul care ne-a fost bun pentru a termina grupa pe primul loc. Dinaintea meciului ştiam că trebuie să luptăm cu orice şi oricine ca să ne atingem scopul. Nu ne-a interesat că plouă, că adversarii joacă dur sau că terenul e prost”, a adăugat Andrei Raţiu, potrivit Agerpres.

România, în optimile EURO 2024

Selecţionata României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, din postura de câştigătoare a Grupei E, după 1-1 (1-1) cu Slovacia, miercuri seara, pe Frankfurt Arena.

Citește și: România – Olanda în optimi la Euro 2024: Când va fi meciul

Tricolorii au trecut pentru a doua oară de faza grupelor, după ediţia din 2000, însă acum au reuşit să termine pe primul loc.

Slovacia, care s-a calificat şi ea în optimi, de pe locul al treilea, a deschis scorul prin Ondrej Duda (24), dar România a egalat din penalty, prin Răzvan Marin (37).

România, care va juca în optimi pe 2 iulie, cu a treia clasată din Grupa A, B, C sau D, nu va putea conta în acel meci pe Nicuşor Bancu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL într-un magazin alimentar din Alba Iulia: Un bărbat REȚINUT după ce a agresat un client și l-a rănit. Nu este la prima faptă de acest gen

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-un magazin alimentar din Alba Iulia: Un bărbat REȚINUT după ce a agresat un client și l-a rănit. Nu este la prima faptă de acest gen Un bărbat a fost reținut după ce a agresat și rănit un client într-un magazin alimentar din municipiul Alba Iulia.  Citește și: SCANDAL într-o familie din Teiuș: Un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea