Ziarul Unirea

Filozofia de mahala, la loc de cinste în politica aleşilor PDL!

„Ciocul mic, că acum noi suntem la putere!” Această replică ce a făcut istorie în politica noastră este filozofia după care se conduc şi acum aleşii PDL atât la nivel judeţean, cât şi pe plan local. De expresia de mahala rostită de camarila PDL-istă ne izbim în fiecare zi noi, oameni ai muncii, pensionari, persoane cu handicap şi nu în ultimul rând politicieni care nu dorim să facem jocul malefic al guvernanţilor. Asistăm în fiecare zi la jefuirea banului public, la umilinţe greu de imaginat şi la terfelirea demnităţii umane: un profesor disperat recurge la greva foamei, un părinte depăşit de situaţie a încercat să se sinucidă, un pensionar din cadrul MAPN a fost pus în ipostaza unui infractor pentru că şi-a manifestat nemulţumirea că pensia i-a fost tăiată abuziv. Grevele şi manifestările de protest ale tuturor categoriilor sociale din această ţară nu reuşesc să stăvilească foamea de putere şi de bani publici a puterii. La abuzurile sale putem adăuga fără teama că vom greşi lipsa dialogului social şi nu în ultimul rând o mentalitate dictatorială. Foamea şi disperarea care au cuprins ţara, dar şi măsurile aberante din domeniul sanitar duc cu siguranţă la genocid. Măsurile drastice nu înseamnă în nici un caz exterminare, iar prin reducerea cheltuielilor nu înţelegem furt din banii câştigaţi de români într-o viaţă de muncă. Pensionarilor li se taie abuziv pensiile, fiind umiliţi şi obligaţi să lupte pentru drepturile şi demnitatea lor în instanţă. Zâmbetul de pe faţa guvernanţilor devine cu fiecare zi care trece tot mai amar, conştienţi fiind că timpul se scurge în defavoarea lor. Alegerile viitoare vor fi câştigate de un popor care a suferit destul în ultimi ani şi nu mai crede în măsuri luate în fugă înaintea vreunui scrutin. Românii au învăţat o lecţie dură. Un dictator care spune „după mine potopul” nu poate gestiona o situaţie de criză, îşi urmăreşte doar interesele personale sau de grup, uitând de cei care l-au ales. Este vremea să le spunem guvernanţilor: „Plecaţi acum de la putere, dacă mai aveţi o fărâmă de onoare şi respect pentru cei care v-au ales!”
dr. Ioan DÎRZU, preşedintele PSD Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Florin 21 ianuarie 2011 at 10:13

Cred ca Ioan Dirzu a uitat prima reactie a ” elitei” din PSD Alba, la ideea ca au castigat alegerile, în decembrie 2009 sau cum si-a ” castigat” el functia in partid cu persuasiunea grupurilor de presiune conduse de Negrescu… Nu stiu ce e mai grav sa fim furati sau sa fim batuti??? Succesuri, dragi politicieni, sunteti toti La Fel.

alexandru 21 ianuarie 2011 at 10:30

in sfarsit mai apare si darzu.. cred ca a fost in dubai pana acum…imi era dor de comentariile lui….cata pasiune pentru popor….imi aduc aminte cum plecau romanii in spania si italia pe vremea lui nastase….bineteles domnul darzu este un mare cunoscator al probllemelor noastre cotidiene, el fiind la randul lui un om de rand care intamplator a ocupat functii publice cheie—politice si a facut ceva avere.acum vrea sa ne ajute, ii recomand sa inceapa cu angajatii lui de la conserve si sa le ofere un salariu decent.. ce zici domnule darzu.. ofera un exemplu concret, lasa de la tine si ajuta poporul…..si apropo: nu mai e cazu sa te agiti prea mult, dupa protocolul cu pnl nu o sa aveti candidati la alba si la cons judetean astfel ca problema spinoasa a psd alba, si anume: cine pierde alegerile, s-a rezolvat de la sine.

NECUNOSCUT 21 ianuarie 2011 at 21:15

Alexandru nu-ti face probleme ca la vot participa toti cei carora le-a furat din pensii actualul regim portocaliu si le-a ciuntit salariile cu 25% si astia sunt destul de multi in acest judet si sa mai sti ca romanul daca o data s-a ars cu supa a doua oara sufla si-n iaurt.

Baronul 21 ianuarie 2011 at 22:18

Necunoscutule, vrabia malai viseaza! Inainte sa-i arda Boc cu zama pe romani i-ati ars voi PSD-ul si PNL-ul!

Comentariile sunt oprite