Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Fii Moș Crăciun pentru un pacient cu scleroză multiplă: Cum poți aduce zâmbetul pe chipurile celor care suferă

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

În doar câteva zile, va începe luna cadourilor si fiecare dar făcut va însemna o rază de fericire pentru cei care îl vor primi. Astfel, Asociația SM Speromax Alba vă lansează provocarea de a fi Moș Crăciun pentru bolnavii de scleroză multiplă din județ, oameni pentru care motivele de bucurie nu sunt foarte dese.

Fie că este vorba despre donații constând în bani sau în produse, membrii comunității sunt invitați să îl ajute pe Moș Crăciun să aducă zâmbete cât mai multe pe chipurile celor care suferă de scleroză multiplă.

Cei care vor să doneze, o pot face direct la sediul SM Speromax Alba, pe strada Gladiolelor, nr. 3A, din Alba Iulia, unde vor fi colectate și împachetate cadourile care vor ajunge în prag de Sărbători la beneficiarii asociației. De asemenea, donațiile în bani pot fi făcute în contul RO73BTRLRONCRT00A1554005.

SM Speromax este singurul ONG din județ care, de 12 ani, cu ajutorul voluntarilor și a comunității, sprijină toți pacienții diagnosticați cu scleroză multiplă din Alba, dezvoltând o întreagă serie de servicii menite să le facă beneficiarilor viața mai ușoară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată izbucnit pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată izbucnit pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 16.00 pe șoseaua de centură din municipiul Alba Iulia. Citește și: Incendiu de vegetație în Lopadea Nouă: Detașamentul de pompieri Aiud intervine alături de SVSU Lopadea Detașamentul de pompieri Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea