Festivalul Racilor și Fructelor de Mare, în premieră la Alba Iulia: Preparatele speciale pe care le puteți mânca
Festivalul Racilor și Fructelor de Mare ajunge în premieră, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, preparatele fiind gătite de bucătarii celui mai frecventat restaurant de profil din România, situat în București.
Festivalul se organizează pe latura de Vest a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia, iar cei prezenți pot mânca raci, creveți, scoici, rapane, caracatițe, calamari, paella, redfish, scrumbie, seafoodmix sau hamsie, gătite de mai mulți bucătari ai restaurantului din Capitală.
Vor fi gătite sute de kilograme de mâncăruri de acest tip, în tigăi de mari dimensiuni.
Acest festival va fi organizat în premieră la Alba Iulia, fiind considerat un mare spectacol culinar cu fructe de mare. Oamenii sunt așteptați la masă în intervalul orar 12.00 – 22.00.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
IPJ Alba – Recomandări pentru prevenirea fraudelor în mediul online: „Nu accesați linkuri din mesaje nesolicitate, chiar dacă acestea par a proveni de la prieteni sau cunoștințe!”
IPJ Alba – Recomandări pentru prevenirea fraudelor în mediul online: „Nu accesați linkuri din mesaje nesolicitate, chiar dacă acestea par a proveni de la prieteni sau cunoștințe!” La nivelul țării noastre, au fost înregistrate o serie de fapte cu acest mod de operare, iar pentru o mai bună prevenție, cetățenii trebuie să se protejeze în […]