Festivalul Racilor și Fructelor de Mare, în premieră la Alba Iulia: Preparatele speciale pe care le puteți mânca
Festivalul Racilor și Fructelor de Mare ajunge în premieră, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, preparatele fiind gătite de bucătarii celui mai frecventat restaurant de profil din România, situat în București.
Festivalul se organizează pe latura de Vest a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia, iar cei prezenți pot mânca raci, creveți, scoici, rapane, caracatițe, calamari, paella, redfish, scrumbie, seafoodmix sau hamsie, gătite de mai mulți bucătari ai restaurantului din Capitală.
Vor fi gătite sute de kilograme de mâncăruri de acest tip, în tigăi de mari dimensiuni.
Acest festival va fi organizat în premieră la Alba Iulia, fiind considerat un mare spectacol culinar cu fructe de mare. Oamenii sunt așteptați la masă în intervalul orar 12.00 – 22.00.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Curier Județean
Administrator de firmă din Alba judecat pentru o înșelăciune de 70.000 de lei în dauna AJOFM Alba
Administrator de firmă din Alba judecat pentru o înșelăciune de 70.000 de lei în dauna AJOFM Alba Administratorul unei societăți comerciale a fost trimis în judecată de procurori pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Bărbatul (Emil B.) este acuzat că în datele de 30.04.2020 și 31.05.2020 a întocmit în fals și a […]