Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Femeie din Ungaria recuperată de pe munte, în zona Rimetea. Intervenție a Serviciului Public Județean Salvamont Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Alba intervine la această oră pentru acordarea primului ajutor unei femei din Ungaria, în zona Rimetea. Aceasta acuză o stare de epuizare, fără traume, motiv pentru care s-a solicitat intervenția echipajelor specializate în asemena situații excepționale.

Acțiune în derulare a Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Alba. Un echipaj intervine în zona Rimetea pentru recuperarea unei persoane de sex feminin cu vârstă de aproximativ 60 de ani, cetățean maghiar, epuizată, fără traume.

UPDATE: Persoana epuizată a fost coborâtă în siguranță. Nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost predată aparținătorilor.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională Patru elevi din Alba Iulia și unul din Sebeș s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Fizică, după ce au obținut locul I la faza județeană a concursului. Citește și: FOTO O tânără violonistă din Alba, premiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea