Rămâi conectat

Curier Județean

Femeie accidentată în timp ce traversa neregulamentar Bd-ul Revoluției 1989 din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

O femeie a fost  accidentată joi, 9 august în jurul orei 12.30, în timp ce traversa neregulamentar Bd-ul Revoluției 1989, în zona Liceului Militar din Alba Iulia.

Victima a fost transportată în stare de inconștiență la Spitalul Județean de Urgență Alba situat în imediata apropiere a locului accidentului.

Potrivit IPJ Alba, femeia s-a angajat în traversarea străzii ignorând faptul că semaforul arăta culoarea roșie. Autoturismul care circula regulamentar s-a trezit practic cu pietonul în față și nu a mai reușit să evite impactul.

UPDATE raport Polție: „Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului, a constatat faptul că o femeie în vârstă de 25 de ani, din Zlatna, județul Alba, s-a angajat într-o traversare neregulamentară a bulevardului Revoluţiei 1989, pe marcajul pietonal, fără să respecte culoarea roşie a semaforului electric, fiind surprinsă şi accidentată de un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia. În urma producerii accidentului, L.M.P. a suferit leziuni şi a rămas internată în spital. Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări pe Transalpina, la Săsciori și Șugag, pentru stabilizarea zonelor cu pericol de căderi de pietre

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări pe Transalpina, la Săsciori și Șugag, pentru stabilizarea zonelor cu pericol de căderi de pietre CNAIR a lansat o licitație pentru lucrări de asigurare a versanților împotriva căderilor de pietre pe șase sectoare din drumul național DN 67 C – Transalpina. Tronsoanele se află pe raza comunelor Șugag (județul Alba) și Jina (județul Sibiu). […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea