Rămâi conectat

Cultură Educație

Faza națională a Olimpiadei de muzică se va desfășura la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia organizează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, în perioada 3-6 aprilie 2013, faza națională a Olimpiadei de muzică.

Competiţia se desfăşoară pentru nivelul liceal – interpretare vocală, instrumentală şi studii teoretice – la care participă elevii claselor IX-XII. Potrivit regulamentului, premierea se face pe discipline/instrumente la nivelul fiecărei clase pentru evoluţiile/lucrările care au îndeplinit cerinţele de exigenţă calitativă.

Suntem onoraţi să fim organizatorii Olimpiadei Naţionale de Interpretare Instrumentală, Vocală şi Studii Teoretice din acest an şi, în  această calitate, vă adresăm un cald şi prietenos bun venit în capitala de suflet a tuturor românilor, Alba Iulia. Vă dorim ca şederea în judeţul Alba să fie prilej de a descoperi locuri memorabile, să încheiaţi noi prietenii şi în timp, vizita la Alba Iulia, să fie prilej de amintiri frumoase. Pregătirea pentru această competiţie a însemnat pentru fiecare, multă muncă, perseverenţă şi tenacitate, iar rezultatele vor demonstra cu certitudine acest lucru. Participarea dumneavoastră la această olimpiadă este deja o performanţă! La sfârşitul competiţiei veţi adăuga în portofoliul  devenirii personale o  nouă experienţă,  încredere în sine, respect pentru valoare  şi recunoştinţă pentru dascăli şi părinţi. Vă dorim succes, să fiţi creativi, să fiţi inspiraţi, să faceţi din această olimpiadă un eveniment personal şi educaţional de referinţă!”, le transmite concurenților Dorin Sandea, inspector școlar general al ISJ Alba.

Olimpiada se desfășoară după următorul program:

Miercuri, 3 aprilie 2013

*până la ora 17.00 – sosirea delegaţiilor din fiecare judeţ, cazarea elevilor şi profesorilor însoţitori şi corepetitori (Colegiul  Militar Liceal ”M. Viteazul” Alba Iulia)
*ora 18.00 – deschiderea oficială a Olimpiadei Naţionale de Interpretare Instrumentală, Vocală şi Studii Teoretice pentru clasele IX-XII (Casa de cultură a Studenţilor din Alba Iulia)

Joi – Sâmbătă, 4-6 aprilie 2013, desfăşurarea olimpiadei pe secţiuni: Pian; Vioară; Corzi grave; Instrumente de suflat de lemn; Instrumente de suflat de alamă; Instrumente de percuţie; Instrumente populare; Canto clasic şi popular; Studii teoretice.

Sâmbătă, 6 aprilie 2013

*ora 19.00 – Festivitatea de Premiere (Casa de cultură a studenţilor din Alba Iulia).

Vezi aici Regulamentul de organizare şi desfăşurare a Olimpiadei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea