EVALUARE NAȚIONALĂ 2020: MODELE de SUBIECTE la Română și Matematică pentru o nouă serie teste de antrenament pentru elevii de clasa a VIII-a

EVALUARE NAȚIONALĂ 2020: MODELE de SUBIECTE la Română și Matematică pentru o nouă serie teste de antrenament pentru elevii de clasa a VIII-a

O nouă serie de teste de antrenament au fost publicate de Ministerul Educației prin Centrul Național de Politici și Evaluare, fiind puse la dispoziția elevilor de clasa a VIII-a pentru a se pregăti pentru evaluare externă sumativă a competențelor dobândite pe parcursul învățământului gimnazial. 

Cursurile școlare s-au reluat miercuri, 22 aprilie, urmând să se desfășoare tot în regim online și în următoarea perioadă.

ELIT

Resursele de antrenament tip test, realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare, respectă modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa și continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene, a precizat ministerul.

Setul 2 al Testelor de antrenament pentru Evaluarea Națională 2020:
  • Limba și literatura Română:

Testul 6
Testul 7
Testul 8
Testul 9
Testul 10
  • Matematică:

Test 6
Test 7
Test 8
Test 9
Test 10

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat marți că Evaluarea Națională ar putea avea loc în iulie, însă fără materia din semestrul al doilea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...