EVALUARE NAȚIONALĂ 2020: MODELE de SUBIECTE la Română și Matematică pentru o nouă serie teste de antrenament pentru elevii de clasa a VIII-a

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

EVALUARE NAȚIONALĂ 2020: MODELE de SUBIECTE la Română și Matematică pentru o nouă serie teste de antrenament pentru elevii de clasa a VIII-a

O nouă serie de teste de antrenament au fost publicate de Ministerul Educației prin Centrul Național de Politici și Evaluare, fiind puse la dispoziția elevilor de clasa a VIII-a pentru a se pregăti pentru evaluare externă sumativă a competențelor dobândite pe parcursul învățământului gimnazial. 

Cursurile școlare s-au reluat miercuri, 22 aprilie, urmând să se desfășoare tot în regim online și în următoarea perioadă.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Resursele de antrenament tip test, realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare, respectă modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa și continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene, a precizat ministerul.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine
Setul 2 al Testelor de antrenament pentru Evaluarea Națională 2020:
  • Limba și literatura Română:

Testul 6
Testul 7
Testul 8
Testul 9
Testul 10
  • Matematică:

Test 6
Test 7
Test 8
Test 9
Test 10

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat marți că Evaluarea Națională ar putea avea loc în iulie, însă fără materia din semestrul al doilea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei