Rămâi conectat

Economie

EURO TRANSILVANIA SRL anunță începerea proiectului „ÎNFIINŢARE CAPACITATE DE PRODUCERE A ENERGIEI ELECTRICE, CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ <=1 MW CU INSTALAŢIE DE STOCARE A ENERGIEI ȘI ASIGURARE UTILITĂȚI”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

EURO TRANSILVANIA SRL anunță începerea proiectului cu titlul „ÎNFIINŢARE CAPACITATE DE PRODUCERE A ENERGIEI ELECTRICE, CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ <=1 MW CU INSTALAŢIE DE STOCARE A ENERGIEI ȘI ASIGURARE UTILITĂȚI, finanțat prin COMPONENTA C6 – Energie, Investiția I.1 – Noi capacități de producție de energie electrică din surse regenerabile, din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), conform contractului de finanțare nr. 231/31.12.2023.

Proiectul se derulează pe perioada cuprinsă între 31.12.2023 și 30.06.2024.

Obiectivul general propus prin implementarea proiectului este creșterea eficienței energetice și a securității furnizării – în contexul combaterii schimbărilor climatice – prin asigurarea independenței enegetice a solicitantului, prin captarea energiei verzi solare – în concordanță cu politicile naționale și europene privind valorificarea potențialului energiei regenerabile.

Valoarea totală a proiectului este de 4,764,586.88 lei, din care 3,244,400.28 lei valoarea eligibilă solicitată din PNRR, 488,881.62 lei contribuția proprie la cheltuielile eligibile și 1,031,304.98 lei valoare neeligibilă.

 

 Persoană de contact:

BOTA-ANDONIE MARIUS DORIN, Administrator

Telefon: 0727555999

E-mail: [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Majorarea impozitului pe proprietate se amână: Sistemul „e-Proprietatea” va fi implementat abia în 2026

Bera Larisa

Publicat

în

Majorarea impozitului pe proprietate se amână: Sistemul „e-Proprietatea” va fi implementat abia în 2026 Creșterea impozitului pe proprietate, bazată pe un nou sistem de evaluare, se va amâna. Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat într-un interviu pentru Profit.ro că implementarea sistemului „e-Proprietatea”, prevăzută inițial pentru 1 ianuarie 2025, va fi amânată până la începutul anului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea