Rămâi conectat

Sport

Etapa promovării la handbal feminin: Universitatea Piteşti – HC Alba Sebeş şi derbyul CSM Statina – Mureşul Tg. Mureş

Dan HENEGAR

Publicat

în

HC Alba Sebes bucurie22Etapă decisivă în Seria B a Diviziei A la handbal feminin, în privinţa promovării. Totul se joacă în runda a 19-a, când se confruntă primele 4 clasate, sâmbătă, 15 martie, de la ora 11.00, derby-ul CSM Slatina(locul întâi, 45 puncte) – Mureşul Tg. Mureş (locul 2, 40 de puncte), respectiv SCM Universitatea Piteşti (locul 4) – HC Alba Sebeş (locul 3, 40 de puncte).

În privinţa echipei noastre este un ultim hop, o confruntare grea. Ne aşteaptă un joc foarte dificil pe care suntem obligaţi să-l câştigăm, dar în acelaşi timp aşteptăm un rezultat comvenabil la Slatina„, a declarat antrenorul Alexandru Weber, ce conduce o echipă cu 12 victorii consecutive la activ. Practic conjudeţenele sunt constrânse să învingă şi stau cu atenţia îndreptată spre Oltenia. Multă rivalitate în joc, pentru câ în tur Sebeşul a învins clar 31-21 în Sala „Florin Fleşeriu”, iar în distribuţia gazdelor sunt fostele echipiere ale Sebeşului Alexandra Dodan, Bianca Gornistu şi Roxana Lopătaru, dar şi Simina Oroşan sau Carola Stângu (cu care Weber a lucrat la Deva).

*100 de fani din Sebeş

Galeria „Gladiatorii Sebeşului” va fi iar la datorie, la fel ca la Bistriţa, peste 100 de suporteri vizitatori efectuând deplasarea în oraşul „Gâscanului”. „Ne dorim foarte mult să facem un joc bun și de ce nu chiar să câștigăm. Cu siguranță dacă vom juca la capacitatea maximă putem să obținem victoria deoarece atunci când suntem la parametrii maximi cu siguranță putem să batem pe oricine. Așteptăm momentul adevărului, cu siguranță toate fetele își doresc victoria, sunt motivate, am a avut o săptămână în care ne-am pregătit foarte intens și foarte serios. Este foarte important că nu avem accidentări și asta înesamnă foarte mult în meciul de sâmbătă”, a declarat pentru Sportarges antrenorul Paul Mihăilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea