Elevi de la Liceul Tehnologic “Ștefan Manciulea” Blaj, pe podium la concursul național “Îngrijind natura, respectăm viața!”
Elevi de la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj au obținut premii la concursul “Îngrijind natura, respectăm viața!”, desfășurat, zilele trecute, la Oradea.
Ajuns în acest an la cea de-a V-a ediție, “Îngrijind natura, respectăm viața!” este un concurs județean cu participare națională pe teme de ecologie şi de protecția mediului, care s-a adresat tuturor cadrelor didactice şi elevilor din clasele I-IV, V-VIII, IX-XII din scoli, licee, cluburi şi palate ale copiilor din țară.
Liceul Tehnologic “Ștefan Manciulea” Blaj a participat la concurs cu un grup de elevi din clasa a IX-a, profil Resurse naturale şi din clasa a X-a profil Economic, coordonaţi de d-na prof. Marinela Coman.
Elevii au concurat la secţiunea II – Afis ecologic şi la secţiunea III – Artă decorativă (creaţie vestimentară, măşti, orgami, quilling, ceramică,etc.) toate cu mesaj ecologic, respectând tema proiectului “Îngrijind natura, respectăm viaţa!”, a precizat directorul liceului, profesor Marcu Ioan, obţinând următoarele premii:
La Sectiunea II – Afiş ecologic:
Premiul I – eleva Naciu Giorgiana, clasa a IX-a, cu lucrarea “Şi copacii plâng” -îndrumători prof. Coman Marinela şi Roşca Nicolae
Premiul III – eleva Naciu Andreea, clasa a IX-a, cu lucrarea “Noua ne pasă!”, îndrumător prof. Coman Marinela
Premiul III – eleva Blaj Ana Paula, clasa a X-a, cu lucrarea “Ajută natura să respire!”, îndrumător prof. Coman Marinela
La Sectiunea III – Artă decorativă:
Premiul II – eleva Nicula Maria Andreea, clasa a IX-a, cu o creatie vestimentară având ca mesaj “Salvati natura!” îndrumător prof. Coman Marinela.
D-na director adjunct, prof. Elena Drăgan transmite şi pe această cale felicitări elevilor pentru rezultatele obţinute şi felicită profesorii care i-au pregătit, pentru munca depusă şi pentru interesul de a promova liceul în întreaga țară.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Cultură Educație
2 noiembrie: 240 de ani de la cea mai mare răscoală țărănească din Transilvania, condusă de Horea, Cloșca și Crișan
2 noiembrie: 240 de ani de la cea mai mare răscoală țărănească din Transilvania, condusă de Horea, Cloșca și Crișan Răscoala din 1784, numită și „Răscoala lui Horea, Cloșca și Crișan”, a fost o importantă acțiune de revoltă a țărănimii iobage din Transilvania împotriva constrângerilor feudale la care era supusă. La ea au participat iobagi […]
Secțiune Articole Similare
-
Actualitate5 zile ago
Produsul intern brut trimestrial III al României, în stagnare față de II și scădere față de anul 2023. Cristian Păun: „Miroase de la o poștă a recesiune!”
-
Sport4 zile ago
FOTO | Meciul de fotbal Metalurgistul Cugir – Gloria Bistrița-Năsăud, întrerupt la Cugir de o intervenție a elicopterului SMURD! Liderul a câștigat cu 4-0
-
Actualitate4 zile ago
Ajutorul de încălzire pentru iarna 2024-2025. Acte necesare. Condiții de acordare. Câți bani se dau în funcție de venit
-
Opinii - Comentarii4 zile ago
Postul Crăciunului. Obiceiuri și tradiții respectate de credincioși în Postul Nașterii Domnului
-
Opinii - Comentarii3 zile ago
Noua lege a pensiilor: Tabel cu vârsta de pensionare anticipată. Condiții privind stagiul de cotizare pentru pensia anticipată
-
Opinii - Comentarii9 ore ago
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii