Rămâi conectat

Sport

Eleva Diana Mureșan, locul II la faza judeţeană la cros din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar: „Satisfacție și bucurie”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Eleva Diana Mureșan, locul II la faza judeţeană la cros din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar: „Satisfacție și bucurie”

Eleva caporal Diana Mureșan s-a clasat pe Locul II la faza judeţeană la Cros din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Competiția a fost găzduită de Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” şi a adunat la start sportivi de gimnaziu şi liceu din judeţul Alba care au alergat pe distanța de 800 m fete gimnaziu, 1.000 m băieți gimnaziu, 1.200 m fete liceu și 1.500 metri băieţi liceu.

Citește și: Elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia calificați la faza județeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la tenis de masă

Diana, care se pregătește cu doamna profesoară Geanina Ilie, s-a remarcat încă din clasa a IX-a când a reușit să ajungă prima la Crosul bobocilor, iar de atunci și până acum a urcat pe podium la majoritatea concursurilor de atletism la care a concurat, cele mai recente fiind Locul II la Concursul interjudețean pentru copii, cadeți și juniori – Trofeul „Ella Kovacs” de la Luduș și la Aiud Green Run, dar și Locul IV cu echipa la competiția internaţională din Ungaria, „4rd International Cadet Cup”, desfășurată în aprilie anul acesta.

„Rezultatul obținut la Olimpiada Națională a Sportului Școlar mi-a adus o imensă satisfacție și bucurie. Este o confirmare a orelor de antrenament și a sacrificiilor făcute, dar și un moment de introspecție și de analiză a pașilor pe care trebuie să-i urmez pentru a mă autodepăși. Reușita mă face să mă gândesc la următoarele competiții, mult mai dificile, oferindu-mi motivație pentru provocările viitoare. De asemenea, succesul meu nu ar fi fost posibil fără sprijinul doamnei profesoare Geanina Ilie și a persoanelor apropiate mie”, a mărturisit după concurs Diana.

Felicitări, Diana și mult succes în următoarele concursuri! Transmite Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – ACS Tg. Mureș 1-0 (1-0) | Victorie prețioasă pentru „roș-albaștri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir – ACS Tg. Mureș 1-0 (1-0), victorie prețioasă pentru „roș-albaștri” în ultima rundă a turului eșalonului terț Victorie prețioasă pentru „roș-albaștri”, care cuceresc 3 puncte importante în economia stagiunii. Metalurgistul s-a impus la limită, după un autogol și un meci în marea majoritate, de uzură. A treia victorie succesivă în fața fanilor pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea