Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Elena Lasconi este noul președinte al USR, după ce a câștigat alegerile interne

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Elena Lasconi este noul președinte al USR, după ce a câștigat alegerile interne

Votul intern pentru alegerea noului președinte al USR s-a încheiat miercuri, la ora 12:00, după ce membrii partidului au avut la dispoziție două zile pentru a-și exprima preferințele. Elena Lasconi a câștigat președenția USR cu 68%  din voturi.

Citește și: Comunicat de presă USR Alba: „PSD și PNL, după ce i-au cocoșat cu taxe pe antreprenori, îi pun să facă și munca ANAF”

Elena Lasconi a câștigat alegerile interne pentru funcția de președinte al USR din primul tur, cu peste 68% din voturi. Realeasă ca primar în Câmpulung, ea i-a învins pe principalii săi contracandidați, activistul Radu Hossu și deputatul Cristian Seidler. Lasconi a obținut 7.701 din cele 11.300 de voturi exprimate.

Elena Lasconi a câștigat 68,14% din voturi (7.701 voturi), în timp ce Radu Hossu a obținut 1.471 voturi, Cristian Seidler a primit 1.873 voturi, iar Vasile Gabriel Filip a avut 310 voturi.

„De astăzi începe reconstrucția USR. Am câștigat aceste alegeri de Ziua Drapelului. Sunt mandră că sunt româncă. M-aș bucura ca în această seară să îl fluturăm cu toții și să ne bucurăm de victoria echipei naționale de fotbal la Campionatul European”, a spus Lasconi imediat după primirea rezultatului.

În discursul său, noul lider USR și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale.

„O să îmi depun candidatura în partid pentru a deveni candidatul USR la prezidențiale”, a spus Lasconi.

„Concentrarea puterii în mâinile unor partide învechite și mimarea că ar consulta populația, românii din 4 în 4 ani, le-au adus românilor doar dispreț, furt din buzunarele celor care muncesc și sunt de bună credință. Asta a dus la slăbirea statului”, a spus Elena Lasconi în discursul său.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Alcoolul contribuie la șapte tipuri de cancer: „Băutorii înrăiți”, mai predispuși să se îmbolnăvească 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alcoolul contribuie la șapte tipuri de cancer: „Băutorii înrăiți”, mai predispuși să se îmbolnăvească Băuturile alcoolice joacă un rol important în dezvoltarea a șapte tipuri diferite de cancer, avertizează experții în oncologie. Există însă și o veste bună: efectul e influențat și de cantitate. Citește și: Regula ABDCE: Instrumentul care ajută la depistarea precoce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea