Rămâi conectat

Curier Județean

Echipa de pentatlon a Colegiului Militar din Alba Iulia a obținut locul V la faza națională

Dragoş Suciu

Publicat

în

În perioada 8-9 mai 2015, Iașul a găzduit etapa națională a competiției de pentatlon din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Echipa de pentatlon din Colegiul Național Militar ,,Mihai PentatlonViteazul” constituită din elevii: Bogdan Hojda (XI A), Flavius Curticăpean (XI D), Alexandru Marin (XII B), Octavian Ciocan (XII B) și Andrei Sima (XII C), antrenată de către profesorul Sorin Secăreanu, a reprezentat, și la această a III-a ediție, județul Alba.

În cadrul acestei ediții au obținut un total de 1714 puncte, poziționându-se pe locul V în clasamentul final, potrivit unui comunicat de presă. Sportivii colegiului militar albaiulian s-au întâlnit, la această etapă finală, cu cinci licee cu program sportiv, dar și cu elevii colegiului național militar prahovean.

Pentatlonul este o competiție complexă ce vizează capacitatea motrică a sportivilor și presupune alergare de viteză (60 m), săritură în lungime cu elan, aruncarea mingii de oină , aruncarea greutății și alergare de rezistență (800 m), probe care fac parte și din întrecerea sportivă între cele trei colegii naționale militare, respectiv Olimpiada de vară a sportului militar liceal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alocații 2024: Guvernul a redus termenul de soluționare a cererilor de alocații pentru copii la cinci zile

Bera Larisa

Publicat

în

Alocații 2024: Guvernul a redus termenul de soluționare a cererilor de alocații pentru copii la cinci zile Guvernul a adoptat o lege care scurtează termenul pentru soluționarea cererilor de alocații pentru copii. Timpul se reduce de la 15 zile la cinci zile. Iulian-Alexandru Badea a propus un proiect la Senat pentru modificarea Ordonanței de urgență […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea