Rămâi conectat

Curier Județean

Dublă calificare la Olimpiada Naţională ”Tinerii dezbat” pentru elevii Colegiului Militar din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

La ediţia din acest an şcolar a  Olimpiadei Judeţene de Argumentare, Dezbatere si Gandire Critica ,,Tinerii dezbat”, desfăşurată în perioada 19-20 mai, Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” a participat cu 2 echipaje, sub îndrumarea doamnei profesoare Simina Dura.

Primul echipaj format din elevii sergent Catana Bogdan, Dumitrascu Bogdan si elevul caporal Mihaescu Razvan, a concurat la secţiunea avansaţi reuşind să se califice la faza naţională.

Al doilea echipaj constituit din elevii  sergent Curta Cristian, Oltean Cristina si Şerban Raluca, a concurat la sectiunea începatori şi a reuşit, de asemenea, să obţină calificarea la etapa naţională.

Totodată, în cadrul clasamentului individual, la secţiunea avansaţi, elevul sergent Bogdan Cătană a obtinut locul I ca si speaker, iar elevul sergent Bogdan Dumitraşcu locul II. La secţiunea începători, colegii lor Cristina Oltean a reuşit să se claseze pe locul II, iar Cristian Curta, pe locul III.

Etapa naţionala se va desfăşura la Piatra Neamţ, în perioada 9-14 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Diana Șoșoacă dată afară din plenul Parlamentului European: A întrerupt de 3 ori ședința

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Diana Șoșoacă dată afară din plenul Parlamentului European: A întrerupt de 3 ori ședința Eurodeputata Diana Iovanovici-Şoşoacă a fost evacuată joi, 18 iulie 2024, din sala de plen a Parlamentului European, după ce a întrerupt ședința de 3 ori. Citește și: Răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare 2024: Partidul lui Șoșoacă, aproape […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea