Rămâi conectat

Ştirea zilei

DSP Alba: ”Solicitărilor pacienților din Hunedoara, cu afecțiuni oftalmologice, nu li s-a dat curs. Nu există nici un motiv de panică”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma zvonurilor, potrivit căruia pacienții cu afecțiuni oftalmologice din Hunedoara sunt trimiși spre județul nostru, directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, face un apel spre populație să își păstreze calmul, asigurându-i că nu există nici un motiv de panică.

Alexandru Sinea a menționat că au existat câteva solicitări și că în urmă cu câteva ore s-a luat legătura cu conducerea DSP Hunedoara, aceștia din urmă fiind informați în legătură cu problema respectivă. La rândul lor, reprezentanții DSP Hunedoara au informat spitalele de pe raza județului Hunedoara.

”Au fost doar solicitări de transfer cărora nu li s-a dat curs, nu există motiv de panică”, a precizat Sinea.

Reamintim că potrivit unor informații, pacienți din Hunedoara, județ cu focar de COVID-19, sunt trimiși spre spitalul din Alba pentru că medicii hunedoreni nu asigură linie de gardă la Oftalmologie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT în zona Pieței Cetate din Alba Iulia: O femeie lovită de o mașină în zona unei treceri de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE | ACCIDENT în zona Pieței Cetate din Alba Iulia: O femeie lovită de o mașină în zona unei treceri de pietoni Un accident rutier a avut loc luni dimineața, în zona Pieței Cetate din Alba Iulia. O femeie a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni. Citește și: ACCIDENT cu pagube […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea