Rămâi conectat

Politică Administrație

Drept la replică PSD Alba: Lăutarul Ignat, cel mai leneș parlamentar de Alba, „cântă” fals pe legea pensiilor, amăgind pensionarii

Bera Larisa

Publicat

în

Drept la replică PSD Alba: Lăutarul Ignat, cel mai leneș parlamentar de Alba, „cântă” fals pe legea pensiilor, amăgind pensionarii

Alin Ignat, cel mai leneș parlamentar de Alba, are tupeul să mintă pensionarii și să se laude cu noua legea a pensiilor, uitând că guvernele de dreapta au fost singurele de după Revoluție, care au înghețat pensiile și salariile românilor. Astfel, Guvernul condus de Emil Boc (PDL – acum PNL) și Guvernul condus de Florin Cîțu (PNL) și-au bătut joc cu nesimțire de pensionarii români și au înghețat pensiile, fapt pe care Alin Ignat, mare fan al celor doi liberali, omite să îl spună.

Citește și: Comunicat de presă | Președinte PSD Alba, Corneliu Mureșan: Premierul Marcel Ciolacu și PSD continuă sprijinirea dezvoltării industriei alimentare românești!

De fapt, ca de fiecare dată, Alin prinde din zbor un subiect și începe să debiteze inepții politice, crezând că merge ca în muzică: cânți după ureche, dacă ai un gram de talent.

Spre corecta informare a deputatului – cântăreț Alin Ignat, trebuie să menționăm că, în 2021, când prim-ministrul era PNL, iar ministrul Muncii era tot liberal, îngheață pensiile românilor pentru următorii 50 de ani prin trecerea acelui procent nedrept (9,4%). Când se decidea această măsură nedreaptă și odioasă, Alin Ignat respira aerul degeaba tocmai prin Ministerul Muncii ca secretar de stat, iar apoi consilier de stat în Cancelaria Primului-Ministru. Normal că era potrivit pentru aceste funcții datorită „vocii și talentului”, dar și prin suportul părintelui spiritual, nașul Florin Roman. Tot în 2021, PNL își mai bate joc încă o dată de seniorii români, astfel că prim-ministrul PNL și ministrul Muncii PNL oferă ZERO LEI majorări la pensii. E bine să ne amintim că toți acești liberali, care astăzi se bat cu cărămidă în piept că le pasă de bunicii și părinții noștri, printre care și Alin Ignat, au fost de fapt cei care și-au bătut joc de pensionari.

Mai mult, PNL a încercat prin toate mijloacele să pună bețe în roate noii legi a pensiilor, doar pentru că era o lege inițiată și susținută de PSD. În 2023, la votarea actualei legi, Legea 360/2023, erau liberali care anunțau că nu votează legea.

În schimb PSD a reușit să ducă la bun sfârșit cea mai amplă recalculare a pensiilor din România, iar din 1 septembrie peste 3 milioane de seniori vor avea pensii mai mari. PSD face dreptate pentru pensionari și elimină inechitățile din sistemul public de pensii. E o dovadă de respect față de cei care au muncit o viață și merită să aibă un venit decent la bătrânețe.

În încheiere, îi recomandăm lui Alin Ignat să evite să mai vorbească despre subiecte pe care nu le stăpânește, cum ar fi reforma pensiilor din România. Chiar dacă și-a trecut în CV saltul de la șef de birt la secretar de stat nu înseamnă că a și muncit cu adevărat la Muncă, ci doar a fost un simplu sinecurist ajuns pe un post călduț cu o vorba bună pusă de nașu’.

Așa că, Aline dragă, nu mai cânta după ureche partiturile scrise de Florin Roman pentru că cetățenii din Alba nu mai pot fi mințiți și amăgiți. PNL-ul tău și-a bătut joc de seniorii acestei țări, iar românii trebuie să știe!

Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Un comentariu

Un comentariu

  1. Avatar

    Constantin

    20 august 2024 la 12:53

    81 lei marire!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețea de canalizare în satele din Săsciori: A fost semnat cel mai mare proiect de infrastructură din istoria comunei. Valoarea, aproximativ 25 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețea de canalizare în satele din Săsciori: A fost semnat cel mai mare proiect de infrastructură din istoria comunei. Valoarea, aproximativ 25 milioane lei Luni, 19 august 2024, Primăria Săsciori a semnat cel mai mare proiect de infrastructură pentru realizarea rețelei de canalizare în satele Laz, Colonie Săsciori, Săsciori, Sebeșel și Răchita. Citește și: Rețea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea