Rămâi conectat

Curier Județean

Dosare penale pentru doi șoferi surprinși la volan sub influenţa alcoolului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Filtrele rutiere instalate noaptea trecută pe drumurile județului au făcut ”victime” în rândul șoferilor care au încălcat legislația. În urma controalelor efectuare în trafic de polițiști, doi șoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Primul caz a fost înregistrat la ora 3.15, de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Alba, în timp ce se aflau în exercitarea sarcinilor de serviciu pe strada Mihai Viteazul, din municipiul  Alba Iulia. Aceștia au oprit în trafic un autoturism condus de B. B., de 42 ani, din municipiu, care emana miros de alcool. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest acesta a indicat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba pentru recoltarea de probe biologice de sânge. Analizele efectuate în vederea stabilirii alcoolemiei au relevat o îmbibaţie alcoolică peste 0,80g/l alcool pur în sânge.

Cel de-al doilea șofer ”taxat” de polițiști a fost depistat la Teiuș, pe strada Cuza Vodă. Pentru Ioan M., de 33 de ani, din oraș, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,95 mg/l fiind, la rândul său, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de ,, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge”  faptă prev. şi ped. de art. 87 alin. 1 din O.U.G 195/2002., privind circulaţia pe drumurile publice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea