Rămâi conectat

Politică Administrație

Dosar penal pentru un șofer din Blaj, care a condus cu permisul suspendat o mașină neînmatriculată

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 3 ianuarie 2019, în jurul orei 21.20, poliţiştii rutieri din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Petru Maior din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Blaj.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat în circulaţie.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere cu permisul suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea