Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

„Domnule Trompetă, Florin Roman, nu mai face declaraţii fără să fii bine informat„

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

O răbufnire de bun simţ. Drept la replică al unor proprietari de pensiuni din zona Munţilor Apuseni

Nu ştim amănunte despre lupta aprigă de la judeţ şi nici nu ne interesează. Am citit un articol recent din ziarul judeţului, care aşa mic cum este nu ne lasă izolaţi în inima Apusenilor – la Albac, fără noutăţile de la centru. Suntem un grup de albăceni ce se bucură de comuna în care s-au născut, în care trăiesc şi unde îşi dezvoltă mici afaceri în servicii turistice. Sursa noastră de venit şi de asigurare a traiului de zi cu zi este reprezentată în ultimii ani de turism. Vedem turismul ca fiind colacul nostru de salvare.

Turismul rural pe care îl practicăm de câţiva ani ne-a făcut cunoscuţi în ţară şi nu numai. Ne străduim să muncim, să organizăm un târg de turism în care invitaţii, oricare ar fi ei, preşedinţi de CJ sau simpli trecători prin Albac să se simtă bine şi să revină la noi unde vor fi primiţi cu braţele deschise ori de câte ori doresc. Nu considerăm că acest târg de turism este un prilej de propagandă politică în care să se înfrunte şi confrunte rivalităţi politice. Aşa că domnule Trompetă, Florin Roman, nu mai face declaraţii fără să fii bine informat pentru că îi jigneşti pe cei care muncesc la ei acasă pentru a îmbunătăţi viaţa moţilor. Altă dată când mai scrii despre Albac te invităm să vii la noi şi să trăieşti pe propria ta piele „discuţiile de afaceri” pe care le avem cu turiştii noştri dragi pe care îi aşteptăm să revină în fiecare an. Aşa că dl Trompetă ai fi putut veni la Albac să trăieşti pe viu atmosfera unui târg de turism cu miros de bucate tradiţionale, gazde iubitoare şi ospitalitate moţească. Acum te putem invita doar să baţi la porţile oamenilor şi să-ţi ceri iertare la fiecare în parte pentru lucrurile scrise în articol. Dacă nu ai bunul simţ şi cei şapte ani de acasă mai bine ocoleşte pentru o perioadă îndelungată comuna Albac.

Noi, oameni de munte, luptători încă de pe vremea lui Horea pentru drepturile noastre, nu vom ceda nici acum, ci ne luptăm pentru şansa care ne-a fost oferită de a ne ridica din anonimat şi a deveni o destinaţie de vacanţă şi nu un simplu sat uitat în măruntaiele munţilor prin intermediul Târgului Naţional de Turism Rural, organizat la Albac. Că dl Dumitrel a fost un susţinător cu atât mai bine, ar fi putut fi şi un altul, nu are importanţă, ne-a ajutat atât cât a putut şi pentru asta îi mulţumim şi îl aşteptăm cu drag în mijlocul nostru.

Mircea MORAR, Lucica ZGAIBA, Marius TRIF, Ana OARGA, Maria TODEA, Adrian PLEŞA, Conducerea Pensiunii „Poiana Verde”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

18 iulie: Se stingea din viață Regina Maria, femeia care a influențat cel mai mult istoria României

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 iulie: Se stingea din viață Regina Maria, femeia care a influențat cel mai mult istoria României Deși nu era româncă, odată venită în România ca soție a viitorului rege Ferdinand (numit Ferdinand Întregitorul sau Ferdinand cel Bun) Regina Maria a devenit femeia care a influențat cel mai mult istoria României. În bine! Nepoată atât […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea