Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOLIU la „poalele” Drăganei: Alexandru Simu, supranumit „Mijlocașul de fier al Metalurgistului Cugir”, a încetat din viață la vârsta de 67 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU la „poalele” Drăganei: Alexandru Simu, supranumit „Mijlocașul de fier al Metalurgistului Cugir”, a încetat din viață la vârsta de 67 de ani

Ne-a părăsit un simbol, un adevărat mijlocaș de fier al Metalurgistului Cugir, un om care și-a pus, aproape toată cariera în slujba clubului de la „poalele” Drăganei.

Alexandru Simu s-a născut în municipiul Blaj în anul 1957. A evoluat la Metalurgistul Cugir pe postul care s-a făcut cunoscut, cel de mijlocaș, în perioada anilor 1970 – 1980, cu sute de meciuri în tricoul „roș-albaștrilor” la nivelul Diviziei B.

Citește și: Mesaje de condoleanțe

A debutat pentru Metalurgistul în anul 1975, la vârsta de 18 ani. Tot aici și-a întemeiat o familie, având două fete. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Alexandru Simu a îmbrățișat-o pe cea de antrenor.

La nivel de copii și juniori la Metalurgistul Cugir, în una dintre grupele pregătite, Alexandru Simu l-a descoperit pe actualul fotbalist și tehnician al Cugirului – Lucian Itu.

Apoi a activat ca antrenor secund a echipei de seniori a Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, alături de regretatul tehnician Emil Țimpea. A mai pregătit din postura de antrenor echipa FC Cugir în Divizia D.

La finalul carierei de antrenor, Alexandru Simu a lucrat în cadrul Uzinei Mecanice Cugir, până la pensionarea sa din anul 2020.

După pensionare, fostul fundaș al Metalurgistului s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar joi după-amiază acesta a încetat din viață.

Odihnește – te în pace Alexandru Simu! Condoleanțe familiei îndoliate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri vor fi disponibile pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri vor fi disponibile pentru cetățeni Municipiul Alba Iulia va beneficia, în zilele următoare, de peste 70 de locuri de parcare noi, disponibile cetățenilor. Noua parcare este situată la intersecția străzilor Olteniei și Ion Arion, oferind o soluție mult așteptată pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea