Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOLIU la „poalele” Drăganei: Alexandru Simu, supranumit „Mijlocașul de fier al Metalurgistului Cugir”, a încetat din viață la vârsta de 67 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU la „poalele” Drăganei: Alexandru Simu, supranumit „Mijlocașul de fier al Metalurgistului Cugir”, a încetat din viață la vârsta de 67 de ani

Ne-a părăsit un simbol, un adevărat mijlocaș de fier al Metalurgistului Cugir, un om care și-a pus, aproape toată cariera în slujba clubului de la „poalele” Drăganei.

Alexandru Simu s-a născut în municipiul Blaj în anul 1957. A evoluat la Metalurgistul Cugir pe postul care s-a făcut cunoscut, cel de mijlocaș, în perioada anilor 1970 – 1980, cu sute de meciuri în tricoul „roș-albaștrilor” la nivelul Diviziei B.

Citește și: Mesaje de condoleanțe

A debutat pentru Metalurgistul în anul 1975, la vârsta de 18 ani. Tot aici și-a întemeiat o familie, având două fete. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Alexandru Simu a îmbrățișat-o pe cea de antrenor.

La nivel de copii și juniori la Metalurgistul Cugir, în una dintre grupele pregătite, Alexandru Simu l-a descoperit pe actualul fotbalist și tehnician al Cugirului – Lucian Itu.

Apoi a activat ca antrenor secund a echipei de seniori a Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Cugir, alături de regretatul tehnician Emil Țimpea. A mai pregătit din postura de antrenor echipa FC Cugir în Divizia D.

La finalul carierei de antrenor, Alexandru Simu a lucrat în cadrul Uzinei Mecanice Cugir, până la pensionarea sa din anul 2020.

După pensionare, fostul fundaș al Metalurgistului s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar joi după-amiază acesta a încetat din viață.

Odihnește – te în pace Alexandru Simu! Condoleanțe familiei îndoliate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

30 iunie – 1 iulie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime de 36 de grade și nopți tropicale

Ziarul Unirea

Publicat

în

30 iunie – 1 iulie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime de 36 de grade și nopți tropicale ANM a emis duminică dimineața o avertizare meteo cod galben de caniculă valabilă în zilele de 30 iunie și 1 iulie, în Alba și alte județe din țară.  În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea