Rămâi conectat

Actualitate

De la 1 iulie creşte valabilitatea unor bilete de trimitere şi numărul serviciilor de care pot beneficia la medic românii asiguraţi la Sănătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

De la 1 iulie creşte valabilitatea unor bilete de trimitere şi numărul serviciilor de care pot beneficia la medic românii asiguraţi la Sănătate.

De la 1 iulie n dezbatere publică proiectul de Ordin al Ministrului Sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate pen2019 creşte valabilitatea unor bilete de trimitere la 90 de zile, de la 30 de zile – 60 de zile, cât e acum, şi se dublează numărul de zile de îngrijiri la domiciliu de care pot beneficia românii asiguraţi la Sănătate, potrivit unui proiect de Ordin comun al Ministrului Sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, consultat de Economica.

De asemenea, creşte finanţarea pentru medicina de familie, iar oamenii care sunt asiguraţi la Sănătate vor avea dreptul la noi servicii medicale, decontate de Casa de Asigurări, în spitalizare de zi, arată proiectul de act normativ.

Citește mai mult pe: economica.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Câte contestații au fost formulate în județul Alba

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Câte contestații au fost formulate în județul Alba Prezentă recent într-o emisiune la Radio Unirea FM, Cornelia Miclea, directorul Casei de Pensii Alba, a oferit informații referitoare la numărul contestațiilor formulate și depuse de pensionarii din județul Alba. De asemenea, aceasta a ținut să clarifice ce se va întâmpla cu seniorii care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea