Rămâi conectat

Ştirea zilei

De 1 Decembrie, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu va fi prezent la Alba Iulia pentru a participa la evenimentele dedicate Zilei Naționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va fi prezent în data de 1 Decembrie la Alba Iulia, pentru a participa la evenimentele dedicate Zilei Naționale a României.

Tariceanu, Alba Iulia01Anunțul a fost făcut de președintele ALDE, Ioan Lazăr, care a precizat că oficialul a transmis că are intenția de a sărbători Marea Unire acolo unde ea s-a înfăptuit.

Co-președintele ALDE va participa la ceremoniile militare de depunere de coroane și jerbe de flori și va asista la parada militară care se va desfășura începând cu ora 13.00.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea