Rămâi conectat

Actualitate

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, ca lipsită de interes, cererea depusă anul trecut de Augustin Lazăr de suspendare a procedurii de revocare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marţi, 28 mai 2019, Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat prima decizei în procesul prin care fostul procuror general Augustin Lazăr a solicitat suspendarea procedurii de revocare din funcţie.

Aşa cum era de aşteptat, instanţa a admis excepţia ”lipsei de interes” a cauzei formulată de Augustin Lazăr şi a respins cererea formulată de fostul procuror general al României. Judecătorul a respins, de asemenea, solicitarea Ministerului Justiţiei privind obligarea lui Augustin Lazăr la plata de cheltuieli de judecată.

”Admite excepţia lipsei de interes invocată de reclamant şi în consecinţă: Respinge, ca devenită lipsită de interes, cererea de suspendare a executării actului administrativ formulată de reclamantul Augustin Lazăr, în calitate de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie si Justiţie, în contradictoriu cu pârâţii Ministerul Justitiei si ministrul justiţiei cu sediul în Bucureşti, str. Apolodor nr. 17, sector 5. Respinge ca nefondată cererea formulată de pârâtul Ministerul Justitiei de obligare a reclamantului la plata cheltuielilor de judecată.

Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare. Recursul se depune la Grefa Curţii de Apel Alba Iulia. Pronunţată conform art. 396 alin. 2 din Cod de Procedură Civilă, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea Grefei, la data de 28 mai 2019”, se precizează în conţinutul deciziei de la Curtea de Apel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Tânără de 27 de ani, AMENDATĂ cu 12.000 de lei, după ce a ABANDONAT o pisică cu 4 pui

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Tânără de 27 de ani, AMENDATĂ cu 12.000 de lei, după ce a ABANDONAT o pisică cu 4 pui O tânără din municipiul Reghin, care a abandonat în urmă cu câteva zile o pisică cu patru pui, a fost amendată cu 12.000 de lei. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, pe o stradă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea