Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Cum se prepară vişinata

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ingrediente:
5 kg vişine, 2 kg zahăr, 4 l votcă.
Mod de preparare:
Se aleg vişine bine coapte, se spală, se scurg şi se pun într-o damigeană, în straturi alternative cu zahăr, având grijă ca ultimul strat să fie de zahăr. Se leagă damigeana la gură cu un tifon împăturit în mai multe straturi şi se pune la soare (balcon sau cerdac), pentru macerare, timp de cca 4 săptămâni. Când s-au macerat bine vişinele, formându-se siropul, se adaugă votca şi se amestecă compoziţia. Se astupă damigeana cu dop de plută şi se lasă  la macerat timp de 2 – 3 săptămâni, după care se strecoară şi se pune în sticle. La servire, se pot adăuga în păhărele şi câteva vişine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

Nanoroboții ar putea fi cheia nemuririi: Un cunoscut om de știință afirmă că în curând oamenii vor avea o speranță de viață de până la 1000 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Nanoroboții ar putea fi cheia nemuririi: Un cunoscut om de știință afirmă că în curând oamenii vor avea o speranță de viață de până la 1000 de ani Nemurirea este o idee ancestrală care a fascinat omenirea de-a lungul secolelor. În căutarea sa, mulți au explorat diverse metode, dar futurologul Raymond Kurzweil consideră că am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea