Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Cum poți scăpa de grăsimea de pe burtă. Respectă aceste reguli

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum poți scăpa de grăsimea de pe burtă? Respectă aceste cinci reguli simple.

Adopta dieta potrivita

burtaDegeaba alergi pe banda cu orele daca mananci mezeluri si produse de patiserie. Cheia catre succes consta in consumul alimentelor potrivite, in cantitatile potrivite.

Dieta ta ar trebui sa contina multe fructe si legume bogate in fibre, precum merele, capsunile, prunele, fasolea, broccoli, morcovii sau conopida. Include si numeroase proteine sarace in grasimi, precum pieptul de pui si pestele, si carbohidrati complecsi, ca orezul brun, graul integral, vegetalele cu frunze verzi, pastele integrale etc.

Spune adio (macar pentru 3 luni) prajelilor, alimentelor de tip fast food, carnii rosii si mancarurilor procesate.

Bea apa, dar intelege de ce o faci

Cu cat bei mai multa apa, cu atat vei scapa mai repede de grasimea incapatanata din zona abdominala. Cu o cantitate insuficienta de apa in corp, ficatul, un organ extrem de important pentru arderea grasimilor, incepe sa functioneze mai lent. Iar daca ficatul nu functioneaza la parametri optimi, organismul incepe sa stocheze grasime, care se va depozita cu precadere in zona abdominala. De aceea trebuie sa bei cei 2 litri de apa pe zi, pentru a-ti mentine organismul hidratat si a pierde din grasime.

Da grasimea jos din mers

Excercitiile cardiovasculare sunt foarte importante atunci cand vrei sa arzi caloriile in plus si sa scapi de burtica, dar nu trebuie sa alergi kilometri intregi pentru a obtine acelasi efect. Banalul mers pe jos (la slujba sau la piata) e o modalitate grozava de a slabi in zona abdominala. In plus, te umple de energie pozitiva.

Fa exercitiile potrivite

Simplele abdomene nu te vor ajuta sa scapi de “pernutele” de pe burta. Va trebui sa incluzi in sesiunea de fitness abdomene pentru zona superioara si pentru cea inferioara, ridicari ale picioarelor, atat din pozitia culcat pe spate, cat si din pozitia culcat pe laterala, cat si exercitii pentru muschii abdominali oblici. O recomandare excelenta sunt si 2-3 ore de inot pe saptamana.

Nu sari peste mese

Acest obicei periculos nu a ajutat niciodata la slabit si, mai  mult decat atat, n-a facut decat sa creeze probleme serioase de sanatate pe viitor. Atunci cand sari peste o masa rata metabolica scade si arzi mai putine calorii. Pentru a-ti tine corpul intr-un proces continuu de ardere a grasimilor mananca mai multe portii mici pe tot parcursul zilei.

Sursa Perfecte.ro

(V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

Nanoroboții ar putea fi cheia nemuririi: Un cunoscut om de știință afirmă că în curând oamenii vor avea o speranță de viață de până la 1000 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Nanoroboții ar putea fi cheia nemuririi: Un cunoscut om de știință afirmă că în curând oamenii vor avea o speranță de viață de până la 1000 de ani Nemurirea este o idee ancestrală care a fascinat omenirea de-a lungul secolelor. În căutarea sa, mulți au explorat diverse metode, dar futurologul Raymond Kurzweil consideră că am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea