Rămâi conectat

Ştirea Ta

Culorile sezonului rece, 2011-2012

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Ce culori se poartă în sezonul toamnă/iarnă 2011-2012? Designerii nu s-au inspirat doar din partea întunecată a toamnei sau din sclipirea exagerată a iernii. Nici tu nu ar trebui să te limitezi doar la nuanţe de negru şi maron. Sezonul toamnă/iarnă 2011-2011 este plin de culori vii, numai bune de adoptat pentru o ţinută ieşită din tiparul obişnuit al străzii.
Desigur, nu vom abandona nuanţele neutre din garderoba noastră, iar movul tomnatic îşi are loc de cinste, ca în fiecare an. Noutatea propusă de designeri pentru sezonul rece stă în culorile electrice de albastru, magenta, galben auriu, roşu intens şi portocaliu, care îţi luminează orice zi mohorâtă.
lAlbastru electric: o nuanţă în tendinte pentru sfârşitul de toamnă.
lGalben auriu: nuanţe puternice prelungind parcă speranţa de cald şi bine chiar şi după trecerea verii, menite să ne aducă zâmbetul pe buze.
lGriuri neutre: ce poate fi mai potrivit pentru toamnă decât combinaţia galben-gri-negru?
lMovul prună – bogăţia toamnei: nuan-ele prună, vânătă şi mov sunt alegeri puternice, potrivite.Culorile regale ale toamnei vin în texturi delicate – rochia transparentă sau din mătase căpătând o notă distinctă alături de o haină de blană.
lVerde military: preferat până odinioară de designeri, capătă acum o tentă mai chic şi delicată, perfect înrudită cu tonurile din natură.
lPortocaliu la putere: desigur, tonurile de portocaliu populare în anul 2011 nu aveau să fie eliminate complet din garderoba noastră pe timpul iernii.
lRoşu puternic: outfituri ce ţin locul unei declaraţii de stil, dar şi de bucurie declarată.
lNude looks: nuanţele bej sau nude capată întotdeauna un aer sofisticat în texturi mai groase, aşadar nu te teme să combini materiale preţioase cu blazere călduroase.
lMagenta: şi-a facut apariţia în aceasta toamnă, nuanţa electrică fiind primită foarte bine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea