Rămâi conectat

Curier Județean

Cugir: Sfârşit de vacanţă cu spectacol pentru cei mici

Alexandra Mates

Publicat

în

Ciclul de manifestări destinat preşcolarilor, organizat de Casa Orăşenească Cugir pe parcursul vacanţei de vară, intitulat generic „Jocuri de vacanţă” s-a încheiat astăzi la grădiniţa Prichindel, printr-un atractiv spectacol care a adunat numeroşi copii din aproape toate cartierele oraşului.

„Jocuri de vacanţă”, consfinţeşte astfel, prin eforturile făcute de artizanii acestui program, Casa Orăşenească de Cultură, derulat la intervale de două săptămâni la fiecare grădiniţă din oraş. Pe tot parcursul manifestărilor, prichindeii s-au bucurat , alături de părinţi, bunici, fraţi sau surioare, de piesele de teatru pentru copii, puse în scenă de inimoşii actori ai Cercului  de teatru al  Casei de Cultură, de concursurile organizate, jocurile distractive, picturile pe faţă şi baloanele oferite de organizatori.

„Tot ceea ce s-a realizat în legătură cu acest inedit program se doreşte a deveni o tradiţie,astfel încât şi în anii care urmează să prezentăm copiilor spectacole cât mai frumoase şi mai variate, de  care aceştia să se bucure” ne-a declarat Silviu Oprişan – şef serviciu la Casa Orăşenească de Cultură.

Nu putem încheia fără a nu evidenţia rolul jucat de cei care au muncit şi contribuit la reuşita acestor evenimente şi anume actorii îndrăgiţi de copii, care s-au dovedit adevăraţi „eroi” prin personajele  pieselor jucate pentru ei.

Sub îndrumarea şi contribuţia de excepţie a actriţei Maria Dodoc şi-au dat concursul talentaţii şi inimoşii interpreţi ai trupei cugirene de teatru: Tavi Voina, Alexandru Cetină,Nicoleta Fatan, Ana Bugeag, Silviu Oprisan, Ghizela Despa, Alina Muntiu, Bogdan Târziu,Lavinia Pop şi Cătălin Florea.

Tuturor felicitări, dar şi multe mulţumiri adresate acestora din partea copiilor, dar mai ales din partea  părinţilor, prezenţi în număr mare la aceste minunate spectacole. (C.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea