Rămâi conectat

Politică Administrație

Cu o echipă puternică de consilieri locali continuăm proiectele în Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

 Succesul unei administraţii depinde de dorinţa, determinarea, curajul şi soluţiile pe care primarul le are pentru dezvoltarea oraşului. La Alba Iulia am demonstrat în ultimii ani că ştim ce trebuie făcut pe termen lung pentru oameni şi pentru viitorul oraşului nostru. Am găsit întotdeauna soluţii de finanţare pentru proiectele importante de care am avut nevoie aici. Am avut curajul să demarăm proiecte majore şi să ne luptăm pentru fiecare leu pe care l-am atras pentru Alba Iulia şi pentru albaiulieni. Munca nu a fost uşoară şi rezultatele bune s-au văzut imediat!
Ultimii patru ani la conducerea primăriei au însemnat materializarea viziunii noastre asupra oraşului, asupra Cetăţii Alba Carolina şi asupra obiectivelor ce trebuie atinse pentru a face din Alba Iulia un oraş de care să fim mândri.
Nu poţi muta munţii de unul singur! Nu poţi implementa soluţii şi proiecte fără o echipă puternică şi competentă. Nu putem spera la o viaţă mai bună pentru albaiulieni dacă cei care trebuie să aprobe proiectele necesare comunităţii noastre sunt împotriva lor.
De fiecare dată am venit în faţa albaiulienilor cu o echipă solidă, puternică şi determinată de consilieri locali. Am propus, de fiecare dată, profesionişti, oameni dedicaţi muncii lor şi cu dorinţa de a face bine oraşului nostru şi oamenilor lui. Aceşti oameni nu au dezamăgit şi nu au trădat interesele oraşului!
Şi de această dată, echipa de consilieri locali pe care o propun este pregătită să continue munca pe care am început-o la Alba Iulia, acum mulţi ani. Doctorul Răzvan Curcă va continua să modernizeze serviciile de sănătate din oraşul nostru. Nicolaie Moldovan este omul care, prin munca sa, a adus în Alba Iulia peste 200 de milioane de euro din fonduri europene şi guvernamentale nerambursabile. Performanţele lor profesionale sunt dovada competenţei şi a dedicării lor. De astfel de oameni are nevoie Alba Iulia!
Am spus-o de multe ori: fără o echipă puternică şi fără majoritate în Consiliul Local, niciun proiect nu s-ar fi realizat. Daţi-mi majoritatea în Consiliul Local şi împreună vom continua dezvoltarea! Fiţi alături de noi şi vom continua MAREA TRANSFORMARE a oraşului nostru!
Pe 10 iunie, vă invit să susţineţi echipa de consilieri locali ai PDL!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Alin Ignat: Dumitrel și compania se tem de voința și inteligența propriilor primari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alin Ignat: Dumitrel și compania se tem de voința și inteligența propriilor primari Recent demisionat din PNL, Alin Ignat a făcut o nouă postare pe rețelele de socializare în care îl atacă pe președintele CJ Alba, Ion Dumitrel și ”compania” sa. Citește și: De ce a demisionat Alin Ignat din PNL: ”Singurul meu regret este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea