Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia, locul secund la Memorialul „Nicolae Martin” | Vineri, prezentarea lotului lui Popov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Loc secund pentru CSU Alba Iulia în cadrul Memorialului ”Nicolae Martin”, desfășurat la Cluj-Napoca. CSU Alba Iulia 75Echipa universitară a participat la începutul acestei săptămâni la turneul amical desfășurat în Sala ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, turneu care le-a avut la start alaturi de CSU pe gazdele de la Universitatea din localitate, respectiv ICIM Arad. În urma a trei zile de competiție echipa condusă de pe bancă de Miroslav Popov și George Lăncrănjan a înregistrat o victorie și o înfrângere și s-a plasat la final pe poziția secundă în turneu.
În prima confruntare, disputată luni, CSU Alba Iulia a cedat în fața rivalei din Arad, cu un scor destul de categoric 48-70 (16-22, 9-19, 13-18, 10-11), în urma unei partide dominate în totalitate de trupa arădeană, echipă care a părut mai închegată, având și mai multe jocuri în picioare. De cealaltă parte, universitarele, aflate la prima partidă jucată împreuna în noua formulă nu s-au regăsit și au avut puține momente bune. Punctele formației din Alba Iulia au fost reușite de Adrienne Webb – 16, Sonia Ursu – 9, Asia Logan – 6, Mariah King – 6, Vanessa Abel – 4, Nici Gilday – 4 și Marta Fodor – 3.
Mai bine a decurs cea de-a doua confruntare din cadrul turneului, când CSU s-a impus în fața gazdelor de la Universitatea Cluj-Napoca în final doar la o diferență de 3 puncte, cu scorul de 81-78 (31-9, 17-22, 15-16, 18-31), chiar dacă s-a aflat în control pe parcursul tuturor celor 40 de minute de joc, având aproape în permanență avans de peste 15 puncte pe tabelă. În ultimul sfert a intervenit însă oboseala și lipsa de concentrare în rândul universitarelor, iar clujencele au revenit, echilibrând scorul. Pentru CSU Alba Iulia au marcat: Adrienne Webb – 26 de puncte, Sonia Ursu – 13 puncte, Mariah King – 12 puncte, Asia Logan – 12 puncte, Marta Fodor – 6 puncte, Nici Gilday – 6 puncte, Stefka Miteva – 4 puncte și Vanessa Abel – 2 puncte.
Revenită la domiciliu, CSU Alba Iulia va disputa un nou joc amical vineri, 18 septembrie 2015, cu începere de la ora 18:00, pe propriul teren, în Sala de Spor a Universității ”1 Decembrie 1918”, tot în compania formației Univ. Cluj-Napoca. Fiind prima reprezentație din noul sezon în fața propriilor suporteri, va avea loc și o scurtă prezentare a lotului de jucătoare.

Comunicat CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea