Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia la a doua înfrângere consecutivă în CEWL *Flying Foxes Viena – CSU Alba Iulia 75-71

Tudor Stan

Publicat

în

CSU Alba Iulia a pierdut meciul din deplasare, programat în CEWL contra formaţiei Flying Foxes Viena cu scorul de 75-71 (19-20, 19-10, 16-28, 21-13) Această înfrângere este a doua consecutivă după ce trupa albaiuliană a pierdut dramatic meciul cu ICIM Arad din urmă cu o săptămână.

*Campioanele, prea tari pentru CSU Alba Iulia

CSU Alba Iulia a pierdut primul meci în cupele europene, săptămâna trecută, atunci când ICIM Arad, campioana României s-a impus în sala Universităţii cu scorul de 75-72. Astăzi, medaliata cu argint a Cupei României, CSU Alba Iulia a jucat în deplasare, contra campioanei Austriei, Flying Foxes Viena, însă austriecele s-au impus cu scorul de 75-71 pe sferturi 19-20, 19-10, 16-28, 21-13. „A fost un meci destul de greu contra echipei campioane a Austriei. Am avut momente foarte bune pe parcursul jocului, dar au fost şi momente pripite şi lipsite de concentrare. Diferenţa a fost făcută de arbitraj. Este imposibil ca împotriva noastră să fie dictate 40 de faulturi, iar pentru gazde numai 12”, a punctat imediat după încheierea partidei, Nicuşor Marcu-director sportiv al formaţiei CSU Alba Iulia.

Pentru CSU Alba Iulia au punctat: Chastity Reed – 19 puncte, Sasa Cadjo – 13, Alexandra Uiuiu – 11, Chadijah Whittington – 10, Larisa Toma – 7, Breanna Salley – 4, AnneMarie Părău – 3, Jovana Vukoje – 3 şi Tiffany Brown – 1 punct.

Meciul de astăzi a fost ultimul pentru CSU Alba Iulia în anul 2013 în CEWL. Echipa condusă de Miroslav Popov va juca pe 15 ianuarie în deplasare contra echipei Piestanske Cajky. Ieri, în celălalt meci al grupei, campioana României ICIM Arad a trecut de Piestanske Cajky cu scorul de 85-56.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea