Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia îşi prezintă lotul pentru stagiunea actuală în compania CSM Târgovişte *Joi şi vineri amicale cu campioana

Tudor Stan

Publicat

în

Partide de pregătire de lux pentru CSU Alba Iulia înainte de începerea noului sezon competițional. Prezentare CSU Alba Iulia32Echipa universitară va întâlni joi, 11 septembrie, respectiv vineri, 12 septembrie, în două meciuri amicale, campioana națională la baschet feminin, CSM Târgoviște, în primele două dispute în noua formulă, în fața propriilor suporteri.

Ambele partide vor începe de la ora 18:00, iar fanii CSU vor avea ocazia înaintea primei dispute să asiste și la o scurtă prezentare a lotului pe care formația favorită o va etala în sezonul competițional 2014-2015.

Reamintim că în această vară au sosit la trupa antrenată de Miroslav Popov un număr de 8 jucătoare noi, dintre care 5 straniere (americancele Valencia McFarland, Jessica Kuster și L’Oreal Price, canadianca Wumi Agumbiade și bosniaca Milica Deura), respectiv 3 baschetbaliste autohtone (Elisabeth Pavel, Marta Fodor și Dora Ardelean), din lotul de sezonul trecut regăsindu-se și anul acesta Larisa Toma, Alexandra Uiuiu, Mihaela Gherman și Andreea Beldian. Adversara echipei universitare din cele două partide amicale este nimeni alta decât campioana en-titre, CSM Târgoviște, echipa care a eliminat-o sezonul precedent pe CSU în semifinale. De asemenea, disputa dintre cele două formații începe să devina deja una clasică în campionatul național, până în acest moment combatantele întâlnindu-se de 16 ori, scorul întânirilor directe fiind de 13-3 pentru dâmbovițence. În lotul din acest sezon al târgoviștencelor se află trei ex-universitare, americanca Khadijah Whittington și româncele Ancuța Stoenescu și Elena Dincă. Cele două partide vor avea loc în Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea