Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

CSU Alba Iulia – CSM Deva, în turul al 3-lea al Cupei României, miercuri, 16 august la Galtiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

CSU Alba Iulia, singura reprezentantă a Albei rămasă în Cupa României, va întâlni CSM Deva în al 3-lea tur al Cupei României, miercuri, 16 august, la Galtiu, la ora 17.30. Universitarii au avut și șansă la tragerea la sorți, întrucât au evitat o echipă din eșalonul secund.

Formația din județul vecin, la care în intersezon a ajuns fundașul Ionică, fost la CSU, a eliminat în faza anterioară pe Gloria Geoagiu, scor 2-0, echipă unde activează antrenorul Gabriel Cotoară.

În ediția trecută a eșalonului terâ, formația lui Ștefan Nanu a câștigat Seria 7, în care a fost și acum repartizată, a trecut de Șoimii Lipova (1-0, 2-2) și a pierdut în al doilea baraj de promovare cu CSM Reșița (dublu 2-3).

În Cupa României, CSU Alba Iulia a trecut de conjudețenele CSM Unirea Alba Iulia (5-0) și Metalurgistul Cugir (4-3, după prelungiri).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia, în runda a cincea din Liga 3 Etapa a cincea a eșalonului terț programează sâmbătă, pe „Cetate”, derby-ul Seriei 7, între primele două clasate, CSM Unirea Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea