Rămâi conectat

Sport

CS Zlatna, calificare de senzație în turneul semifinal al juniorilor A1 | Candidatură pentru organizarea pe „Minaur” a competiției juvenile

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Zlatna a reușit o calificare de senzație în turneul semifinal al juniorilor A1, după ce a pierdut 3-4 (1-2), partida retur, de la Săcele, cu Precizia, vicecampioana națională de anul trecut la această categorie de vârstă! Campioana județului Alba a acces în etapa superioară grație golurilor mai multe marcate în deplasare, după ce, pe Ampoi a învins cu 2-1. Campioana județului Alba își va depune candidatura pentru organizarea pe Stadionul „Minaur” a turneului semifinal din 15-20 iunie, iar decizia va fi dată de FRF în 12 iunie.

Este a doua reprezentantă a Albei, după CSȘ Blaj, la juniori B1, ce depășește faza eliminatorie interjudețeană.

*Candidatură pentru turneul semifinal

În Brașov, amfitrionii s-au aflat mereu în avantaj, la diferență minimă, însă echipa condusă de Alin Cîmpean a egalat de fiecare dată, în trei rânduri, prin golurile marcate de Bradu (penalty, 31), Bustan (59) și Truță (74) – eurogol, ce a restabilit egalitatea la 3. „Am întâlnit o echipă superioară în teren, însă experiența acumulată la nivel de Liga a 4-a de echipa noastră și-a spus cuvântul. Este cea mai importantă performanță obținută de această generație talentată la nivel de juniori, o calificare a jucătorilor și antrenorilor, a lor și numai a lor. Felicitări„, a declarat Cristian Aron, președintele clubului de pe Ampoi.

CS Zlatna: Iviniș – Al. Greuruș, Negrea, Bradu, Tontea, Truță, Bustan. Cărăbeț (Pușcău), Kiraly (An. Greuruș),  D. Cristea (Adam), Gîta (Toma); rezerve Mătășer, Nistor, Novăcean. Antrenor Alin Cîmpean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea