Rămâi conectat

Sport

CS Unirea Alba Iulia – vicecampioană naţională la semimaraton *Fără sprijin financiar, albaiuliencele au luat argintul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică 15 septembrie, au avut loc la Oradea Campionatele Naţionale de Semimaraton pentru seniori, tineret şi juniori. În proba senioarelor pe distanţa de 21,095 kilometri, echipa CS Unirea Alba Iulia a obţinut locul secund dintre cele 7 echipe prezente la start. Podiumul a fost completat de CSM Zalău – locul întâi şi CSU Galaţi – locul 3. La individual Ana Rodean a ocupat locul 6 cu timpul de 1.18:35, Alina Boholţan a terminat pe poziţia a 9-a cu rezultatul de 1.19:45, iar Andra Ologu s-a clasat pe locul 16 (o oră, 22 de minute şi 21 secunde). Toate cele trei sportive pregătite de antrenorul Gabriel Avram, au dublă legitimare între CS Unirea Alba Iulia şi CS Universitatea Alba Iulia. „Rezultatul îl consider unul peste aşteptări având în vedere dificultăţile financiare prin care trecem în acest an. Clubul Unirea Alba Iulia trăieşte doar din alocaţia bugetară, care este eşalonată doar pe primele trei trimestre iar CS Universitatea Alba Iulia nu doreşte să finanţeze activitatea atletică. În aceste condiţii, participarea la Campionatele Naţionale de Maraton programate în 6 octombrie rămâne incertă”, a declarat antrenorul Gabriel Avram.
Abandonate de toată lumea, cele mai bune sportive ale judeţului din 2012 au găsit totuşi un sprijin în persoana domnului Mihai Oancea care, cu multă amabilitate, le-a pus la dispoziţie pentru refacere baza de la Spice Fitness, lucru pentru care atleţii şi antrenorii îi mulţumesc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea