Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș – Avântul Reghin, sâmbătă, ora 17.00, în prima etapă din play-out

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17.00, în prima etapă din play-out-ul Seriei a 9-a a Ligii a 3-a, este disputa dintre CS Ocna Mureș (locul 6, 20 de puncte) și Avântul Reghin (poziția a 9-a, 15 puncte).

Amfitrionii sunt la a doua apariție consecutivă în fața fanilor, după ce au remizat cu Gloria Bistrița (1-1), în vreme ce reghinenii descind în orașul salin cu apăsarea înfrângerii interne cu Unirea Alba Iulia (0-2). Vorbim practic despre un nou campionat, dueluri între ultimele 6 clasate, iar dacă amfitrionii par oarecum liniștiți pentru moment, Avântul se bate pentru evitarea retrogradării, cu un singur punct acumulat în această primăvară. Oaspeții traversează o criză de rezultate, afundându-se în subsol, cu 15 meciuri în care nu au câștigat, interval în care au acumulat 6 puncte, însă ocnamureșenii nu pot uita că în a doua rundă (4 septembrie) au pierdut pe propriul teren (0-1) contra elevilor lui Vilmoș Stoica.

Ca de fiecare dată în acest an, CS Ocna Mureș are probleme de efectiv, de data aceasta absentând Ceaca (suspendat două runde), iar Al..Giurgiu și Longodor sunt bolnavi. Pe de altă parte, vor revenit Haiduc, Al. Kiraly și Ov. Truță, dar incerți sunt și Guț, Ognean sau Oprinca.

“Este un meci cu mare miză, o victorie a noastră distanțându-ne la un număr de puncte care să ne ofere o oarecare liniște, atât de necesară în abordarea viitoarele jocuri. Dacă pierdem ne va fi greu mai ales în plan moral și vom avea presiune suplimentară în fiecare meci, lucru care poate face rău. Sper să mai recuperăm din accidentați, jucătorii să înțeleagă importanța disputei și să se mobilizeze”, a precizat antrenorul Paul Ciucă.

“Soda dragă” este la al treilea joc acasă în 2022, iar în acest an a obținut o victorie, pe “Cetate”, în derby “de Alba”. Dacă se vor rezolva formalitățile necesare, e posibil ca în efectiv să apară mijlocașul ucrainean David Oleksandr Gadzhymuradov (va împlini 17 ani în 6 iulie). Legitimat în Ucraina la Olympic College Ivan Poddubny, acesta a plecat împreună cu familia din țara natală atacată de Rusia și s-a stabilit cu familia în Daia Română.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea