Rămâi conectat

Actualitate

Criminalul de la Carcal se plânge că în arest primește mâncare acră

Unirea Ziarul

Publicat

în

Criminalul de la Carcal se plânge că în arest primește mâncare acră

Gheorghe Dincă a depus două reclamaţii privind mâncarea primită în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Potrivit DGPMB, Dincă s-a plâns că mâncarea de cartofi pe care a primit-o pe 14 octombrie a fost acră, scrie Agerpres.

„Persoana în cauză a depus două reclamaţii în acest sens. Având în vedere că mâncarea servită persoanelor încarcerate este livrată în baza unei convenţii de către Penitenciarul Bucureşti-Rahova, menţionăm că, în urma reclamaţiilor, au fost sesizaţi reprezentanţii penitenciarului cu privire la aceste aspecte”, se arată într-un punct de vedere al Poliţiei Capitalei transmis vineri.

Gheorghe Dincă este închis din luna iulie. El a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

Dincă susţine că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

2 – 3 septembrie 2024 | COD GALBEN și PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Disconfort termic ridicat cu temperaturi maxime de până la 37 de grade

Bera Larisa

Publicat

în

2 – 3 septembrie 2024 | COD GALBEN și PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba și alte județe din țară: Disconfort termic ridicat cu temperaturi maxime de până la 37 de grade ANM a emis luni, 2 septembrie 2024, noi avertizări cod galben și portocaliu de caniculă în Alba și alte județe din țară, valabile până […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea