Rămâi conectat

Curier Județean

Conferința ”Centenarul Marii Uniri – o istorie a justiției moderne, de la unitatea națională la diversitatea europenă”, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Superior al Magistraturii, în considerarea sărbătorii naţionale Centenarul Marii Uniri, a organizat azi, 16 noiembrie 2018, la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia – Sala Unirii, Conferința Centenarul Marii Uniri – o istorie a justiției moderne, de la unitatea națională la diversitatea europenă, al cărei moderator a fost doamna judecător Evelina Oprina, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Lucrările conferinţei au fost deschise de doamna judecător Simona Marcu, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, iar în cadrul acesteia a avut loc lansarea ediţiei jubiliare a Revistei Consiliului Superior al Magistraturii „ Justiţia în actualitate” şi a Culegerii de Referate ale auditorilor de justiţie din cadrul Institutului Naţional al Magistraturii şi Institutului Naţional al Justiţiei din Republica Moldova, precum şi a două lucrări reprezentative pentru unificarea legislativă, juridică şi cultural-ştiinţifică în domeniul dreptului.

Sub coordonarea directorului Muzeului Naţional al Unirii, domnul Gabriel Rustoiu, a avut loc ceremonia semnării Antologiei de semnături „Cartea de Aur a Centenarului” de către preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii.

La eveniment au participat membrii Consiliului Superior al Magistraturii, preşedinţii şi vicepreşedinţii Curţilor de Apel, procurori generali ai Parchetelor de pe lângă Curţile de Apel, ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, precum şi o serie de personalităţi ale vieţii juridice, istorice şi culturale, atât din ţară cât şi din Republica Moldova.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea