Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat presă PSD Alba: Bătaia de joc a PNL Alba continuă: Pe timp de caniculă, oamenii sunt lăsați fără apă curentă!

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat presă PSD Alba: Bătaia de joc a PNL Alba continuă: Pe timp de caniculă, oamenii sunt lăsați fără apă curentă!

PNL Alba continuă bătaia de joc. La aproape 40 de grade Celsius, oamenii din anumite zone din mediul rural sunt lăsați fără apă curentă, fiind astfel văduviți de un drept fundamental și un trai decent. Toate acestea se întâmplă în timp ce APA CTTA Alba, companie de casă a PNL Alba, se laudă cu investiții și realizări. În realitate, plătim cele mai mari facturi, la o companie sinecură a PNL, pentru ca apropiații lui Ion Dumitrel să-și umple buzunarele.

Citește și: Corneliu Mureșan, desemnat președinte interimar al organizației PSD Alba: Număr de voturi impresionant pentru tânărul de 38 de ani la alegerile locale 2024

APA CTTA Alba, companie subordonată Consiliului Județean Alba, a anunțat un program de întrerupere a furnizării apei potabile pentru mai multe localități din județ. Acest program nu este, însă, respectat și de aici începe bătaia de joc. Spre exemplu, pentru sate din comuna Cricău, programul de întrerupere a apei anunțat este doar noaptea și la primele ore ale dimineții, între 22.00 – 5.00. În realitate, apa curentă lipsește cu desăvârșire și pe timp de zi. Programele de sistare a apei, avansate de APA CTTA Alba, sunt doar de formă, ceea ce demonstrează, din nou, că Ion Dumitrel, Ștefan Bardan și alții din PNL Alba se comportă de parcă județul este propria lor moșie. Cu toate acestea, la final de an, șefii PNL ai APA CTTA Alba vor încasa prime babane pentru performanțele ”extraordinare” pe care le-au realizat. În tot acest timp, în Alba Iulia, se udă asfaltul, risipindu-se resurse importante de apă deoarece în doar câteva minute apa se evaporă și căldura se resimte la fel de puternică.

Solicităm PNL Alba și APA CTTA Alba mai multă responsabilitate și respectarea programului de întrerupere a apei pe care îl avansează. Solicităm depolitizarea instituției și instituirea unui management performant astfel încât compania să realizeze investiții serioase, iar drepturile și interesele consumatorilor să fie respectate. Solicităm prețuri corecte și servicii decente. Totodată, îi dorim lui Ion Dumitrel o pensionare liniștită și lipsită de griji!

Organizația județeană a PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA

Unirea Ziarul

Publicat

în

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA Partidul Republican l-a nominalizat oficial luni pe Donald Trump drept candidat al său la preşedinţie pentru scrutinul prezidenţial din 5 noiembrie, informează Reuters. Anunţul a fost făcut în cadrul convenţiei naţionale a Partidului Republican, care se desfăşoară între 15-18 iulie în Milwaukee, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea