Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| PSD Alba: Europarlamentarul Victor Negrescu a fost desemnat coordonator județean al PSD Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat a decis desemnarea europarlamentarului Victor Negrescu în rolul de coordonator județean al PSD Alba, prin prisma calității sale de vicepreședinte regional. Acesta aduce cu sine o vastă experiență în domeniul politic și o abordare nouă și constructivă.

Victor Negrescu își propune să asigure coordonarea activității politice a PSD în județul Alba, în strânsă colaborare cu echipa de primari și lideri locali. Obiectivul principal al organizației este inițierea și implementarea proiectelor care să contribuie la prosperitatea și bunăstarea comunităților locale din județ.

”A venit momentul să ne asumăm împreună cu echipa noastră de primari și lideri locali responsabilitatea coordonării activității politice a PSD în județul Alba. Scopul nostru este de a dezvolta cele mai bune proiecte pentru județ, pentru a aduce prosperitate și bunăstare în comunitățile locale. Prin responsabilitate, unitate și o bună colaborare, suntem hotărâți să propunem și să realizăm proiecte care să contribuie la dezvoltarea județului Alba. Suntem convinși că prin propunerea și implementarea de proiecte concrete pentru bunăstarea județului Alba, putem recâștiga încrederea cetățenilor”, a transmis Victor Negrescu.

Acest drum nou trebuie abordat cu seriozitate și determinare, iar implicarea tuturor membrilor social-democrați este esențială pentru succesul proiectului. Prin coeziune și angajament, PSD Alba va demonstra că este formațiunea politică care luptă cu adevărat pentru Alba. Echipa social-democrată din Alba se angajează să continue implementarea de proiecte care să răspundă aspirațiilor cetățenilor și să ofere soluții concrete pentru problemele comunităților locale. De asemenea, PSD Alba va continua să contribuie la dezvoltarea economică și socială a județului. Proiectul este deschis tuturor celor care împărtășesc valorile și obiectivele PSD Alba.

Suntem convinși că prin responsabilitate, unitate și muncă în echipă vom putea construi un viitor mai bun pentru județul Alba! Împreună, putem face diferența și aduce schimbări pozitive în viața oamenilor din județul Alba!

Organizația județeană a PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: PNL Alba Iulia are, începând cu această săptămână, o nouă conducere. Gabriel Pleșa este noul președinte al filialei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL Alba Iulia are, începând cu această săptămână, o nouă conducere. Gabriel Pleșa este noul președinte al filialei Prin decizia Biroului Politic Județean al PNL Alba, filiala locală PNL Alba Iulia are, începând de zilele trecute, o nouă conducere politică, Gabriel Pleșa, primarul ales al Municipiului Alba Iulia, fiind desemnat președinte al organizației. Totodată, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea