Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă | PNL Alba: PSD Alba dă lecții de moralitate doar atunci când îi convine. A folosit cazul lui Silviu Ponoran strict în scop electoral, în timp ce ascunde sub preș situația subprefectului Sandu Heler!

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Comunicat de presă | PNL Alba: PSD Alba dă lecții de moralitate doar atunci când îi convine. A folosit cazul lui Silviu Ponoran strict în scop electoral, în timp ce ascunde sub preș situația subprefectului Sandu Heler!

În lipsă de realizări, socialiștii din județ au avut ca temă electorală, câteva săptămâni la rând, situația primarului din Zlatna. Din punctul nostru de vedere e un subiect încheiat, în condițiile în care o decizie definitivă a justiției NU trebuie comentată, ci RESPECTATĂ!

Citește și: Reacția lui Silviu Ponoran după ce Curtea de Apel Alba i-a invalidat candidatura pentru Senatul României: ”Mi s-a luat un drept garantat prin Constituție fără să încalc prevederile legale”

Totuși, nu putem să nu remarcăm faptul că socialiștii din Alba refuză să se uite în ograda proprie, unde se află, în prim-plan, domnul Sandu Heler. Fost primar în Avram Iancu, acesta a fost găsit, în timpul mandatului, de către Agenția Națională de Integritate, în conflict de interese, cu interdicția de a ocupa funcții publice pe o perioadă de trei ani.

După ce a părăsit PNL şi s-a înscris in PSD, Heler a fost, atenție!, “premiat” și înscăunat în funcția de subprefect! Da, aţi citit bine: PSD a promovat un membru propriu aflat în situaţie de conflict de interese la conducerea Instituţiei Prefectului, cu girul Guvernului României al cărui prim-ministru este Marcel Ciolacu.

Așadar, așa cum ne-au obișnuit, PSD-iștii văd instant paiul din ochiul altuia, fără să vadă bârna din ochiul lor. Vestea bună este că, din nou, vor fi taxați la vot. La fel cum au pățit în județul nostru de foarte mulți ani încoace. Fiindcă cetăţenii din Alba au fost şi vor fi capabili să facă diferenţa între realizările echipei liberale și interesul electoral de moment al PSD.

Echipa PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Cum motivează Curtea de Apel Alba Iulia INVALIDAREA candidaturii la Senatul României a lui Silviu Ponoran: ”Este lipsită de interes formularea cererii, știind că nu va putea ocupa funcția”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum motivează Curtea de Apel Alba Iulia INVALIDAREA candidaturii la Senatul României a lui Silviu Ponoran: ”Este lipsită de interes formularea cererii, știind că nu va putea ocupa funcția” În data de 20 octombrie 2024, candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat a fost INVALIDATĂ prin hotărâre definitivă de Curtea de Apel. Candidatura lui Ponoran la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea