Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Marius Hategan, secretar general PNL Alba – Faptele PSD Alba: vorbe goale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă Marius Hategan, secretar general PNL Alba – Faptele PSD Alba: vorbe goale

Citind ziarele de dimineață, PSD Alba a mai găsit o problemă pe care s-o rezolve rapid, printr-o declarație de presă: drumul către Șureanu! Înșiruind repede niște cuvinte răsunătoare și trei sloganuri bombastice, că doar atât poate PSD Alba, eroii de realitate virtuală au mai bifat o postare pe rețelele sociale, fără să facă însă nimic. Ne vorbesc de fapte, dar tot ce fac sunt… vorbe!

Dacă tot își dorește atât de mult să rezolve problema drumului de la Șureanu, PSD Alba ar putea foarte simplu să apeleze la ministrul PSD al Transporturilor și să ceară clasificarea acestui drum în categoria drumurilor naționale și reabilitarea sa. Dar e mai simplu să scrii postări pe rețelele sociale de cât hotărâri de guvern.

Consiliul Județean Alba a făcut ani de zile demersuri legale pentru reglementarea situației juridice a acestui drum, iar faptul că acum drumul se află în administrarea primăriei din Șugag și nu mai face obiectul unei teribile încurcături legale i se datorează CJ Alba și PNL. Mai mult, CJ Alba a alocat și anul trecut bani care au fost folosiți pentru întreținerea acestui drum, lucru cunoscut și de investitorii privați din zonă și va aloca bani în continuare, indiferent că o cere PSD sau nu.

Așa e, domnilor de la PSD Alba, patriotismul se arată prin fapte, dar voi nu aveți ce arăta, că doar gura e de voi! Drept dovadă, ne-ați furat până și sloganul.

Marius Hategan, secretar general PNL Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Două străzi din cartierul Pâclișa din municipiul Alba Iulia vor fi modernizate. Primăria a primit undă verde de la APM Alba

Bera Larisa

Publicat

în

Două străzi din cartierul Pâclișa din municipiul Alba Iulia vor fi modernizate. Primăria a primit undă verde de la APM Alba Străzile Garoafei și Diana din cartierul Pâclișa din Alba Iulia vor fi modernizate. Primăria a primit acordul de la Agenția pentru Protecția Mediului Alba. Citește și: Rețeaua de canalizare din comuna Lunca Mureșului va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea